În realitate, românii sunt nişte javre

Pentru că dincolo de campania Realtatea, acesta este adevărul.

Priveam ieri imaginea unei bătrâne, care ieşea printr-un tunel de zăpadă şi plângând, spune: “Ce chinuială Doamne !” Spunea că nu vrea să mai trăiască, că nu mai suportă chinul.

O altă bătrână spunea că nimeni din cei în putere din sat nu a trecut să o ajute şi pe ea. Că toţi cer bani, mulţi bani.

România reală asta e. Nu România lui Prins Pol sau a lui Lucescu sau a zânei Marin Bănică.

România reală e cea în care 9 din 10 oameni te-ar lăsa să mori fără să aibă nicio urmă de remuşcare. Şi asta pentru un pumn de bani.

Iuda trăieşte printre noi în fiecare zi.

Nana-cheta-intre-zapezi

PS: Într-o perioadă în care mii de oameni sunt la limita dintre viaţă şi moarte, văd mişunând în online fel şi fel de dobitoci care trag semnale de alarmă cum că mor câinii în adăposturi..sincer…dintre nişte animale şi un om..aleg să salvez omul.

12 thoughts on “În realitate, românii sunt nişte javre”

  1. Care om? Pe ala care “te-ar lăsa să mori fără să aibă nicio urmă de remuşcare. Şi asta pentru un pumn de bani.”? Tema de gandire…

  2. Sincer nu sint …nu pot fi de acord nici cu cezar, nici cu Sorin , nici cu Cristian Tavilik !! Nu sint , nu pot fi s-au lansat in acuze total airea iar dumneata stimate amice ai cazut aiurea in plasa lor …desi titlul dumitale i-a incitat. Deci nu sint de acord nici macar cu dumneata.Nu sintem altfel decat …alte popoare. Ba inca la noi mai exista omenie { daca stie cineva dintre cei ce au comentat si inclusiv dumneata stimate prieten ce inseamna omenie } asta spre deosebire de Germania sa zic unde in afara cerului de cunoscuti…si nici acolo …in afara reletiilor strict colocviale…aia sint mai reci decat gheata de la Pol. La noi …inca exista omenie. Aaaa ca nu este putiinta din cauza saracirii , din cauza unor mafioti ce au acaparat tara , punand la conducere niste …nenorociti, niste impotenti politici care distrug tot ce ating inclusiv vietile si constiintele oamenilor…asta-i altceva.Deci romanii nu sint mai javre decat …francezii , germanii , grecii { da frate grecii!!!} spaniolii , italienii sau chiar ungurii si bulgarii …ca tot suntem pe acelasi loc cu ei la nivel de trai.Romanii sint doar oameni amarati , oameni care au invatat sa se plieze { sti modelul ” apa trece pietrele raman” } dupa vremi iar dupa trecerea nenorociriilor …revin la pozitia initiala. Alte popoare …n-au aceasta “calitate”, deci prietene Iancu revizuieste-ti ideile…chiar daca le-ai scris sub o doza de necaz , de suparare. NU ROMANII CI CONDUCATORII SAI SINT SI :JAVRE SI TRADATORI SI ….MAI GASESTE SI DUMNEATA EPITETE SI COMPARATII CA SINT DESTULE. :satansmoking:

    1. @Marian: dreptate in ceea ce spui ai. dar in acelasi timp trebuie sa recunosti ca oamenii despre care vorbesti tu, cei milosi si cu suflet bun, sunt atat de putini

  3. Ba desteptule ba! Tu ai suflet bun ? Ai . Pe cei pe care-i numeri printre prietenii tai ai poti incadra la persoane cu suflet bun ? Poti. Si atunci ? Ce te mai omori ?In ca suntem un popor ce are un suflet mare, ca popor si individual. A ca sint si animale printre noi….ca sint si neoameni printre noi….asta-i altceva frate Iancule. Mie-mi ajunge sa stiu ca tu esti un om corect , un om cu educatia aceia de 7 ani de acasa , un om cu suflet si atunci stiu ca si copii tai sau nepotii vor capata de la tine aceasta educatie si vor mostenii aceleasi calitati de la tine coane Iancule .Pe acele cateva specimene ce au pretentia sa poarte numele de oameni vorba lui Barbu Stefanescu Delavrancea la procesul lui I.L.Caragiale contra lui Caion : ” Iancule….da-i ma in mortii ma-sii !!!” :beer: :satansmoking:

  4. @Marian ma bucur ca ma crezi din randul celor buni. Sunt multi dispusi sa iti spuna ca nu e asa. Dar pt mine conteaza parerea ta

  5. Domnule Ionut Iancu, fotografia pe care ati luat-o fara sa mentionati sursa (www.cronicavj.ro) este exact din Petrosani – Coasta. Daca citeati articolul va dadeati seama de mai multe chestiuni despre aceasta batrana, care nu are nicio legatura cu post-ul. Daca va ajuta cu ceva, va mentionez linkul http://www.cronicavj.ro / Orfana de iubire / “Au crezut ca moare batrana si acum nu mai au rabdare” / http://cronicavj.ro/wp/?p=792

Leave a Reply

Your email address will not be published.