Mușchii lui Iohannis minte ”n-are”!

Din când în când, printr-o campanie de PR veritabilă, Iohannis mai iese la interval cu câte o imagine de bad boy nereușit în viață, spre umezeala ochilor dornici de iubire a cel puțin trei sferturi din populația țării. Așa s-a întâmplat și astăzi, când, puțin după ora 10, la Spitalul Militar Carol Davila, actualul președinte s-a vaccinat public cu vaccinul celor de la Pfeizer contra coronavirusului.

Este plin internetul (recunoscut drept sursa principală de analfabetism funcțional) de imagini cu mușchii președintelui și de mesaje care mai de care pline de iubire și de pasiune. Nu prea mai contează cum a gestionat statul român această pandemie, nu mai contează nici previzibilul eșec al campaniei de vaccinare. Avem cu ce ne hrăni zile în șir de acum încolo. Și este doar începutul: urmează la rând Cîțu și, dacă se supără, se vaccinează public și Șică, ținând mandolina pe…umăr.

Așadar, realizările mandatelor lui Iohannis au ajuns la 2: poza cu ochelarii de pe aerodrom și poza cu mușchii de la vaccinare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *