Mugur Isarescu, surprins facand sex in padure !!!!

Asa mai merge nu? Pentru o tara care se hraneste cu crime, violuri sange si moarte o astfel de stire face rating…aduce trafic…
Am dat stirea cu Isarescu decorat cu Steaua Romaniei in grad de Colan ieri seara pe twitter..nicio miscare..daca as fi folosit titlul de mai sus pb ca sarea twitterul in aer.
Am urmarit programele de stiri de azi si editiile speciale…nimic..ca si cand acest om nu ar fi facut ceva extraordinar..Ca sa intelegem cu totii ce s-a intamplat astazi, trebuie mentionat ca un singur roman a mai primit cea mai inalta distinctie a statului nostru, Steaua Romaniei in grad de Colan si acela nu mai este din pacate printre noi: Patriarhul Teoctist.
Asadar, lui Isarescu ii sunt recunoscute meritele. Era si momentul. Acest om este practic cel care a condus de facto tara asta in ultimii 20 de ani. Sub mineriadele lui Iliescu, sub domnia lui Constantinescu…si mai apoi sub haosul lui Basescu, o singura institutie si un singur om erau cei catre care ni s-au indreptat de fiecare data ochii si sperantele, in cautarea salvarii: Banca Nationala a Romaniei si Mugur Isarescu.
Asa va fi si de acum incolo si tocmai de aceea un singur cuvant am catre Mugur Isarescu: RESPECT !


PS: Pentru cei care inca mai cauta faza cu sexul in padure, ii rog sa il caute pe Botezatu..asta se preocupa cu sexul ecologic.


4 thoughts on “Mugur Isarescu, surprins facand sex in padure !!!!”

  1. @irongates: multumesc:)
    @Lilick: mie unul imi place twitterul, acolo am descoperit persoane deosebite, am si o zana pe acolo:P …nu doar el este infectat de microbul asta al barfei si mediocrului..intreaga societate este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *