MRU – “Ţine-mă că îmi dau demisia”

Ţin minte şi acum starea de excitare maximă care cuprinsese media portocalie după ce MRU a fost la Gâdea în emisiune: “ce politician”, “viitorul preşedinte al României” “un prim ministru cu care ne putem mândri”.

Timpul a trecut, MRU a reuşit doar să doboare doar recordul de cel mai scurt mandat avut de un prim ministru.

Şi a rămas cu o obsesie: PNL şi statutul său de membru.

A cerut să fie chemat la o şedinţă a conducerii – a rămas cu cererea

Apoi a spus că el rămâne în PNL şi că poate fi oricând o alternativă la actuala conducere.

De ieri însă, MRU e supărat rău. Şi-a dat seama că PNL e partid socialist şi el vrea să demisioneze. Eu nu înţeleg de ce mai stă pe gânduri. Trebuia să aibă demisia deja scrisă.

În rest..din marele om politic ce se preconiza a fi (cel puţin pentru portocalii), Ungureanu a rămas o caricatură…

mihai-razvan-ungureanu_01_c2b0d51c11

6 thoughts on “MRU – “Ţine-mă că îmi dau demisia””

  1. Cand il ascult pe idiotul asta de Ungureanu vorbind parca mi se face mila de el.Tot timpul repeta ca un obsedat ca el e membru PNL si asta cu toate ca insusi presedintele acestui partid a negat acest lucru.Eu cred ca Ungureanu ar trebui sa se interneze cat mai rapid la un spital de boli mintale.Daca familia sa nu-i in stare sa faca acest lucru atunci rog autoritatile statului sa se ocupe de aceasta problema. Nu-i bine sa lasam un om bolnav la creier in libertate,in special daca acel om mai vrea sa fie si politician.

  2. Este suficient sa te uiti la el cum ai …patineaza ochii in cap ca sa-ti dai seama ca tipul …are cel putin o problema . :smirk: Mai mult de atat…ca sa comentez ? Cristi a spus TOTUL , in cateva fraze ! :satansmoking:

  3. @marian patinatul ochilor i se trage de la serviciu:)) )) trebuia sa urmareasca mai multe ecrane in acelasi timp

  4. Iar l-ati scapat pe ponta si crin din vederile voastre largi ?Ceea ce au invatat de la bombonel ,practica acum ,ca nici cu prostalaul nu le-a mers ,ca nu i-au placut amaritului curmalele ! Aveti ceva cu m.r.u. ?Sinteti mult prea inghesuiti,oamenilor maron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *