Monica Macovei – beată şi violată

“România este ca o femeie beată, care nu simte violul”

Că îi place să îşi umezească gâtul, toată lumea o ştie. La ce bărbat femeie puternică e, cred că îl bagă şi pe Băsescu sub masă.

De violată nu ştiam că a fost. Sper doar, pentru ca trauma să nu fie şi mai mare, să nu fie tiranul vinovat.

Monica Macovei, căci despre ea vorbim, reuşeşte să adune în ea tot ce este mai abject. Şi dintr-o femeie ajunge să se transforme în ceva mult mai hidos.

Trist este că o astfel de persoană, bea trăieşte pe banii noşti la Bruxelles.

macovei

9 thoughts on “Monica Macovei – beată şi violată”

  1. Maître, personajul Macovei a devenit odios. Pentru motive multiple, esential fiind felul in care se comporta la Bxl, unde saboteaza imaginea Romaniei mai eficient decat Olanda, de exemplu.

    Insa, chiar si asa … chiar daca toata lumea stie ca are darul golitului din sticle cu multe grade … nu crezi ca postul asta este atac la persoana, fara a oferi vreo justificare? Mie mi se pare sub centura. Si astfel de atacuri nu fac decat sa o legitimizeze si mai mult in tampeniile pe care le comite zilnic.

    Vrei sa o faci de cofetarie pe madam Macovei? Uita-te la declaratiile politice din PE, din comisii sau de pe blogul personal al vestalei justitiare a PDL. Vei gasi material mai mult decat crezi. Arde-o peste bot cu prostiile pe care le comite OFICIAL, in calitate de MEP platit cu bani multi.

    Dar lasa atacurile la persoana.

    1. @PC ii urmaresc si declaratiile politice. Tine cont ca afirmatia de mai sus, cu tara beata si violata a fost facuta nu doar la radio, ci, dupa cum chiar ea a recunoscut, in spatiu public, la o intalnire cu europarlamentarii europeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *