Monedele electronice se pot cumpăra și cu ajutorul cardului bancar

În trecut, achiziționarea de criptomonede cu un card de debit sau un card de credit a fost extrem de dificilă; chiar și oamenii cu experiență în tehnologie au avut mari dificultăți în dobândirea profituri din tranzacții cu monede virtuale, mai ales BTC și ETH.

Mulți nou-veniți pe această piață de tranzacționare speră să utilizeze un card de credit pentru a-și face prima achiziție. Din păcate, foarte puține societăți de profil acceptă carduri de credit. De carduri de debit, aproape nici nu poate să fie vorba. Motivația? Cardurile de credit deschid ușa achizițiilor frauduloase și comisioanelor mari obținute de brokeri.

poza ionutiancu.ro - cumpără ethereum cu cardul

Din fericire, în ultimii ani au apărut platforme de schimb valoroase și credibile internaționale care permit celor amatori de tranzacții să plătească inclusiv cu cardul bancar, dacă și banca emitentă permite asemenea plăți. Mai nou, chiar și românii pot acum cumpăra ethereum cu cardul de pe o platforma autohtonă cu notorietate în domeniu.

Platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra instantaneu criptomonedele dorite cu un card de credit sau chiar de debit. Tot ce trebuie să facă este ca aceștia să își deschidă un cont de user pe platformă, să confirme anumite date personale și se autentifice, conectându-se la profilul creat.

Așadar, dacă vă doriți să deveniți proprietari de criptomonede:

1.Creați-vă un cont gratuit și puteți să începeți ca să tranzacționați monede imediat.

  1. Spre exemplu, pentru a vă gestiona etherii, creați un portofoliu electronic unde să-i depozitați. Un portofoliu este comparabil cu un cont bancar digital. Puteți crea un portofel online gratuit în doar câteva minute!
  1. Faceți prima achiziție de ETH, iar monedele vor fi în portofelul tău de regulă mai rapid dacă veți achiziționa BTH (care rămâne încă în top).

Achiziționarea și vânzarea de criptoactive (monezi virtuale), precum ar fi bitcoini sau etheri, prezintă totuși un risc foarte ridicat și poate că nu este potrivit pentru toți investitorii. Gradul ridicat de volatilitate al acestor monede care nu au materialitate, poate funcționa pentru sau împotriva dvs., așadar, mare atenție.

Trebuie ca să luați în considerare cu atenție obiectivele dvs. în materie de de investiții, nivelul de experiență pe care îl aveți, și, foarte important toleranța la risc. Este foarte probabil ca, măcar la început, până vă dumiriți cam cum funcționează jocul tranzacționării cu monede electronice să vă pierdeți o parte din investiția inițială. Și veți pierde bani reali, nu unii fantomatici. Prin urmare, nu ar trebui să investiți bani pe care nu vă puteți permite ca să îi pierdeți.

Trebuie să fiți conștienți de toate riscurile asociate cu cumpărarea și vânzarea de bitcoini, etheri și alte tipuri de monede electronice, să solicitați sfatul unui consultant financiar priceput în domeniu și care este și el investitor, dacă aveți vreo îndoială că s-ar putea ca să nu descurcați la început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *