Mobilier de baie – oaza liniștii depline

Spațiul personal are implicații profunde asupra stării noastre de bine și reflectă, indiferent de designul ales, personalitatea avută. Casa reprezintă trupul intimității noastre, pe care-l îngrijim cum credem de cuviință și-i oferim cele necesare pentru a exprima liniștea, rafinamentul, eleganța, astfel încât între zidurile ei să trăim clipe de fericire și tihnă, alături de cei iubiți, scăpând de gălăgia citadină, de mizeria diverselor cotloane și de stresul inconfundabil al vieții moderne. De-a lungul ultimilor ani, designul modern s-a îndreptat spre rafinarea formelor, făcând din simplitate un principiu al armoniilor căpătate prin geometrie și culoare. Funcțiile accesoriile s-au schimbat, astfel încât casa a devenit și un spațiu meditativ, profund liniștitor, confortabil și atrăgător.

baie 6

Mobilier de baie pentru spații ale eleganței desăvârșite

Baia se află, din punct de vedere al intimității și însemnătății, în centrul casei. Un mobilier de baie modern, rafinat, din materiale de calitate schimbă aerul arhitectural al casei și oferă o tihnă incomparabilă. Pornind de la mobilierul de baie clasic, prin intermediul unei interpretări moderne, texturile speciale, culorile mate, alăturate elementelor metalice transformă spațiul băii într-un loc somptuos, atrăgător și elegant. Priceperea designerilor se vede atât la nivelul bunului gust al colecțiilor, finisajelor și detaliilor, cât și în cazul materialelor care garantează rezistența fără a augmenta, în mod excesiv și neplăcut, robustețea.

baie 3

Grația colecțiilor pentru mobilier de baie inovator

Plecând de la cerințele modernismului în ceea ce privește designul interior, mobilierul urmărește chintesența standardelor actuale, liniile simple, ordinea și aspectul blând, luminos ori odihnitor, spațiul generos (ceea ce a condus la crearea pieselor de mobilier suspendate), la care se adaugă funcționalitatea mobilierului, prin folosirea tehnologiei. Înlăturând robustețea și inutilitatea ornamentelor greoaie, mobilierul de baie care îmbină armonios materiale și texturi diverse atrage atenția prin intermediul puterii de profunzime, prospețime a ambianței și liniște a formelor ori analogiilor dintre acestea, cu ajutorul neasemuit al resurselor practice contemporane (cum ar fi oglinzile luminate prin intermediul tehnologiei LED).

baie 5

Îmbinând piesele de mobilier, lavoarele și folosind accesoriile după bunul plac, baia poate fi croită după dorințele dumneavoastră de gust și armonie geometrică, bazându-vă pe caracterul estetic înalt al acestui mobilier care este realizat, 100%, doar din materiale eco-friendly. Ceea ce necesită lemn este clădit din păduri pentru care defrișarea nu este un cataclism. Esența grijii pentru mediul înconjurător este, în cele din urmă, singura posibilitate de a înainta de-a lungul existenței și cunoașterii.

Modernitatea a înlăturat necesitatea folosirii ornamentelor dizgrațioase, aglomerate, înlăturând nevoia de culori țipătoare, puternic contrastante și lăsând loc rafinamentului, aspect care face din orice casă modernă un spațiu intim și unic, greu de întâlnit și de reprodus în altă parte. Culorile revigorante și integrarea lor spectaculoasă în cadrul băii schimbă spațiul și îl individualizează, creând din baie spațiul dorit de dumneavoastră.

baie 4

O baie amenajată în numele fineții

Cu ajutorul colecției preferate, cu o anumită textură sau pată de culoare, puteți să vă juca neobosit cu acest spațiu și să îl modelați după propriile așteptări. Ceea ce este sigur, cu un astfel de mobilier de înaltă calitate, musafirii dumneavoastră vor fi mereu atrași de somptuozitatea acestuia, dorindu-și la rândul lor o schimbare deplină în propriile case. Principalul beneficiu al unei băi croite după noile standarde estetice nu ține de ceea ce vor aprecia invitații dumneavoastră, ci de sentimentul plăcut, cald, de identificare, odihnă și relaxare pe care îl veți experimenta de fiecare dată în acest spațiu.

Fie că veți prefera culorile glossy, textura de stejar sau elementele excentrice, din punct de vedere al culorilor, texturilor și formelor, nimic nu se va compara cu un pahar de vin foarte bun, o muzică profundă, relaxantă și o cadă plină cu apă înspumată, în care mintea întreagă, cu stresul adunat peste zi, să se scufunde, iar trupul dumneavoastră să fie ademenit de liniștea propriului cămin și de aerul său modern, pe deplin estetic, confortabil și practic. Casa este principalul loc în care ne manifestăm autenticitatea și merităm să o croim după bunul plac, folosind cele mai calitative materiale, durabile și estetice care să adauge savoare spațiilor felurite. Pentru crearea unei băi somptuoase, Savini Due România vă poate ajuta să aduceți în propriul spațiu finețea designului italian. Transformând spațiul băii într-o operă de artă veți fi înconjurat în cele mai intime momente de o frumusețe greu de egalat!

baie 1

2 thoughts on “Mobilier de baie – oaza liniștii depline”

  1. Intrebare : DE UNDE IEI TEXTELE ASTEA ??? Daca sant creatia creierului tau din cap atunci… iti meriti pe deplin banii !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *