Moartea sperantei

Guestpost by: OANA

Încerc să-mi dau seama care vor fi jocurile politice în următoarele luni. Nu-mi iese. Deloc! Încerc să-mi dau seama care va fi treaba cu economia noastră. Văd negru. Încerc să-mi dau seama care va fi reactia oamenilor cu salarii tăiate, cu facturi mai mari la întretinere, cu rate la bănci etc. Am impresia că vor sta în continuare să înghită. Un popor de tristi.

Ar trebui să nu mai surprindă pe nimeni toate scuipăturile lui Băsescu, ineptiile Cabinetului Boc si bălăcărelile din PDL. Iar în toată nebunia declaratiilor din ultimele zile… apar stiri ca asta.

Caragiale, dragul de el.

Însă… recunosc că ceva tot mă surprinde pe scena politică. Ponta vs. Geoană. Cei doi se încadrează perfect în marea grădină carpatină. Că Doamne, mare e grădina ta.

PSD si PNL au marea sansă de a juca niste cărti bune în opozitie. Câstigă putin capital de imagine… făcând NIMIC în acest sens. Mi se pare incredibil faptul că nu se folosesc de această oportunitate. Tara arde, iar Ponta e preocupat să se certe pe jucării cu Geoană si să spele niste rufe PSD în public. Cu toate că Geoană încă se tine de scaunul de la Senat, se pare că pe Ponta nu-l prea interesează că PSD detine această funtie importantă. Si chiar as vrea să înteleg ce crede Ponta că are de câstigat prin astfel de atacuri.

Speranta moare ultima. Ghinion. A murit si aia!

7 thoughts on “Moartea sperantei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *