Miza lui Iohannis–Dăncilă sub 40%

Suntem aproape de finalul maratonului electoral de azi. O zi extrem de plictisitoare, parcă prevestind plictiseala care va cuprinde această țară după ce Iohannis va intra în vacanța de 5 ani, plătită de noi.

Singura miză a acestei zile este ca scorul Vioricăi Dăncilă să coboare cât de mult se poate, pentru ca obiectivul pe care Iohannis și l-a asumat în clar: să dispară PSD din politica românească. Scorurile pe care partidele politice le au la această oră ne arată că PSD nu doar că nu dispare, dar este posibil ca Viorica Dăncilă să fi recuperat toate voturile ce păreau pierdute la votul de pe 10 noiembrie.

Astfel, Iohannis are, în funcție de exitpoll-uri și sursa lor, între 61 și 64%, iar Viorica Dăncilă se situează între 36 – 38% (după ce, până la orele prânzului era chiar la 41 – 43%). De acest scor depinde inclusiv viitorul electoral al următorului an (anticipate), degringolada și dispariția unui partid, dar și cum va funcționa noua guvernare PNL, care abia și-a intrat în pâine.

2 thoughts on “Miza lui Iohannis–Dăncilă sub 40%”

  1. Iancule , ce sa zic ? Suntem in Postul Craciunului si , declar cui are rabdare sa m-asculte faptul ca , DORESC SA FIU UN OM MAI BUN altminteri… te-asi trece Dunarea frate Ioane si ma poti crede pe cuvant ca , toata apa Dunarii n-ar ajunge sa te spele de porcaielile mele !!!!!!!!! Ai luat-o pe aratura fratzioare si-ai luat-o , rau d e tot !!! ” obiectivul pe care Iohannis și l-a asumat în clar: să dispară PSD din politica românească. ” Hitler , Stalin… Nici o Lae Ceausescu , astia aveau astfel de obiective sa faca s a “dispara ” partide dar liberalii… CAND VREODATA ??? Viorica Dancila { Dumnezeu s-o odihneasca ca poate o dormii la ora asta } a fost numita de mine sau de tine Prim Ministrul Romaniei ??? Adica , vrei sa spui ca , parasutistul asta de KWJ nu stia pe cine numeste la Victoria ? Asta inseamna ca nici el n-are ce cauta la Cotroceni sau a facut asta special ca Romania s a se faca inca o data daca mai era nevoie d e rasul curcilor iar romanii sa sufere… cum au suferit si pana acum da-i dracului de romani nu-i asa !? Apropo , despre Rares Bogdan n-ai de gand sa spui nimic sau ai uitat cand mai anul trecut blestema PNL-ul ? Respect si prietenie Iancule si multa sanatate mamei dumitale unde-ti pastrezi aia 70.000 de Euro !!! 8)

    1. @Marian Pe toată perioada acestui an nu mi-am ascuns dezamăgirea atât față de Iohannis, cât și față de clasa politică de la noi, Maarian. Cât despre Rareș Bogdan, o singură vorbă: medicamente, multe medicamente. Mă bucur să te regăsesc, prieten drag! Multă sănătate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *