Miting pentru Raed Arafat

În această seară, de la 18.30, un marş pe traseul Piaţa Universităţii – Palatul Cotroceni.

Nu cred că are rost să mai argumentez de ce trebuie să fim acolo. Cei din Târgu Mureş ne-au dat o lecţie de solidaritate pe care trebuie să o onorăm.

Mai multe detalii, aici.

374339_2708910716555_1070442706_2819942_1376079662_n

4 thoughts on “Miting pentru Raed Arafat”

  1. Ti-au dat cei din Targu Mures o lectie ? Nu : NE-AU DAT cei din Brasov , cei din Iasi , cei din Timisoara inca din 1989 o lectie!Cei din Targu Mures n-e au dat….INCA O LECTIE pentru ca era nevoie. Am vazut ca jandarmii au fost ca de obicei ….scofulosi la datorie amendand participantii deoarece, acestia nu detineau ….autorizatie! de unde dracu or fi auzit sefii jandarmeriei ca la o manifestatie SPONTANA { haigade …spontana….ne lasi ?!} iti faci rost in prealabil de autorizatie ?!Astia ce vor iesi azi si maine in Bucuresti { daca vor iesi } ar fi bine sa aiba autorizatia de rigoare. …iar liderii USL sa fie in mijlocul celor ce vor iesi in Piata Universitatii. Asa ar fi normal….cu adevarat normal , in acest fel aratand ca …LE PASA .Azi nu ies din casa…nici de frica{ sint inca bolnav , iau tratament :coffee: :beer: :satansmoking: } insa maine daca nu vin in Piata Universitatii ,inseamna ca …am murit!Mai bine sa moara Basescu si gasca lui portocalie! :finger:

  2. Baaa …si mi-am adus aminte: de fapt nu pentru arabu’ ala de Arafat voi iesii in strada { si asa nu-i prea inghit eu pe arabi :finger: }, voi iesii in strada PENTRU MINE SI FAMILIA MEA, deoarece : M-AM SATURAT !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *