Mircea Diaconu, scuipatul şi mizeria lui Bădin

De ieri, de când am văzut că erau nişte agitaţi în online care aruncau cu invective la adresa lui Mircea Diaconu şi a gestului său de a scuipa un jurnalist de la labe1, am avut rezervele mele în a lua de bună ştirea. Fie doar şi pentru faptul că vorbim de Mircea Diaconu, un om cu un bun simţ peste ceea ce merită ţara asta. 

Să luăm faptele:

– apare o filmare dată de cei de la B1TV în care cineva, o tipă de la Agerpress spune: “Nu e nevoie să scuipaţi”

– de aici, jegurile de la labe1, în frunte cu Bădin, un om pentru care chiar aveam un respect deosebit, se apucă să facă ditamai scenariul de presă cum că Diaconu ar fi scuipat înainte pe cineva…bazându-se, jurnaliştii lui peşte, pe declaraţia ziaristei de la Agerpress.

Adevărul este cu totul altul: cei de la B1 TV au tăiat exact replica lui Diaconu, cel care le spunea jurnaliştilor că a fost la dentist şi că scuipă des. De aici şi replica tipei de mai sus.

Dacă pe cei de la labe1 nu îi pot bănui de deontologie…mă întreb, celelalte televiziuni de ce nu au reacţionat?

Mi se pare mizerabil întreg linşajul mediatic la care este supus acest om. Care sunt oare motivele pentru asta?

Cât despre Bădin, după faza aceasta pentru mine a încetat să mai fie om de presă…

9 thoughts on “Mircea Diaconu, scuipatul şi mizeria lui Bădin”

  1. @Sandman pai ce credeai…logic ca au avut…insa daca de una ca sorina matei putin imi pasa, la badin mai aveam sperante

  2. Iancule…daca doar a scuipat si nu l-a luat de piept sa-l intrebe : >> De ce strigi mai…animalule !?<< :smirk: , daca doar a scuipat si nu i-a saltat telefonul respectivei " reportere"… :whatever: chiar nu este nimic de commentat !!! :satansmoking:

    1. @marian mi se pare abjecta toata campania asta dusa impotriva lui. si fara vreun motiv..cel putin vizibil..

  3. Cum poti uita ca in 89 omu a avut naivitatea sa controleze securitatea chiar in cuibarul ei !

  4. Badin este o lichea ca si turcescu ! e mort de invidie ca nu a reusit sa urce si acum vrea sa ii improaste din haznaua unde se afla pe toti oamenii cinstiti ai tarii! O scarba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *