Mircea Diaconu – legături bolnăvicioase cu Grivco

Din multitudinea de filme de capodoperă în care a jucat Mircea Diaconu, am ales pentru titlul acestei postări, ”Legături bolnăvicioase”, filmul din 2006 care punea pe tapet probleme bisexualității în rândul tinerelor. De ce această alegere?

Pentru că și marele actor și om Diaconu pare a juca în aceste zile un rol, ratat zic eu, de bisexual politic. După ce a trăit o bună perioadă de timp o relație normală și sănătoasă cu PNL, actorul nostru descoperă subit că simte nevoia de împlinire în alt fel. Nu mai vrea să facă dragoste normal, vrea să fie sodomizat, lovit cu biciul peste față, iar asta să i se întâmple nu cu orice personaj, ci chiar cu prostituata satului, Antena 3 pe numele ei.

Până la un punct pot înțelege supărarea omului. Vorbim clar de o nedreptate care i se face de către ANI, vorbim de o interpretare pur românească a legilor, interpretare căreia i-a căzut victimă chiar el. Pot să îi înțeleg chiar și supărarea pe PNL, deși a avut parte, în interiorul acestui partid, de tot respectul și tratamentul preferențial dorit.

Dar nu pot înțelege de ce ai alege să te sinucizi politic alegând să fii susținut de miște mizerii precum Gâdea, Badea (care deja îi jignește pe toți cei care au ales să nu semneze pentru candidatura lui Diaconu). Sau, mai ales, de ce ai alege să fii susținut de un viitor pușcăriaș, Dan Voiculescu?

Oare Diaconu nu a învățat nimic din lecția Crin – Antena 3?

mircea diaconu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p