Minunea Clotilde a ținut doar 3 zile..

Am rămas cu toții impresionați de apariția atât de reconfortantă a lui Clotilde Armand în peisajul alegerilor locale din 5 iunie 2016. Am scris și atunci, Clotilde a fost, după Nicușor Dan, simbolul acestor alegeri.

Poate chiar mai mult și decât liderul USB. De la care lumea deja se aștepta să obțină un scor bun. Iar dacă ținem cont că fie și pentru câteva ore Clotilde Armand reușise să spargă blocada PSD de la București, perspectivele erau chiar bune pentru un viitor politic bun pentru ea.

clotilde

Numai că minunea Clotilde a ținut doar 3 zile. Poate chiar și mai puțin.

Vedeta USB s-a adaptat repede la spațiul politic mioritic și a început să se comporte nu ca ceva diferit, altfel, ci fix ca și acei politicieni pe care noi am fi dorit să îi înlocuiască:

– A început scandalul cu furtul la numărătoarea voturilor. La început lumea a empatizat, a crezut-o, i s-a alăturat. Numai că, odată niște decizii date, ea a continuat circul și a dus acest demers în derizoriu.

– Mai nou, a început să preia nu doar teme locale ci și subiecte de interes general. Numai că și aici a dat cu bâta în baltă, atât prin abordarea unui subiect oricum aflat pe agenda publică de atâta timp (tema 300 de parlamentari este o temă Băsescu) cât și prin niște propuneri, hai să le spunem, gingaș, insolite. Cum ar fi stabilirea programului de lucru al parlamentarilor.

E posibil ca această schimbare de macaz să fie parte a strategiei ce va duce la apariția Uniunii Salvați România. Numai că lucrurile nu se arată prea optimiste pentru discipolii lui Nicușor. La nivel de București poți fi altfel și să atragi mai ușor votanți, dar ce te faci cu restul țării?

Articol publicat pe Știripesurse.ro

5 thoughts on “Minunea Clotilde a ținut doar 3 zile..”

  1. Si ce vroiai Iancule sa faca femeia , sa se lase furata doar pentru ca a avut nesansa sa candideze la sectorul 1 din Bucuresti si nu in Arondismentul …alege si tu un numar care-ti convine , din Paris sau de la Vichy ? Daca tot erau atat d e porniti USB-istii la schimbari , pai , trebuiau sa-nceapa chiar cu ei schimbarile si…sa puna ca observatori in sectiile d e vot oameni responsabili si nu cacaciosi care sa prefere un concert in locul unui ideal . Asta-i parerea mea , chiar daca se va gasii pe undeva vreun ” patriot ” care sa ma contrazica …in cel mai bun caz ! 8) Stai linistit ca , i-am urmarit discursul electoral cu mare atentie iar dincolo de acele ” propuneri …insolite ” , nema , nema , nema . Totul doar demagogie , totul doar praf in ochi…ca si ceilalti , d e fapt ca si madamme Firea-Pandele de altfel . Imi pare rau ca , n-ai cazut in plasa sa fi pus de-un pariu cu mine pe tema castigarii d e catre moldoveanca a PGMB , la ora asta , ma cacam pe ea de pensie : asi fi trait BOIERESTE …. 100 de ani cu banii luati de la tine !!!!!!!!!!!!!!!

      1. Iancule , fratele meu , acesta ar fi singurul pariu pe care l-asi pierde cu reala placere insa…de unde sa mai gasesti in Romania liberali autentici { adica ai lui Gorghiu-Blaga adica…ai tai Iancule !!! } care sa le ia locul ca socialisti dintr-astia de carton cum sunt astia de la PSD , am mai vazut si pe la altii 8) ? Insa…ce te faci daca pierzi Iancule , dai atacul la aia 70.000 de euroi pe care-i tii la saltea de-atata timp !??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p