Ministerul Culturii lansează campania: ”Sâni mai mici la statui”

NU cred că există vreo știre care să exprime mai bine starea de ”e România, țara tuturor posibilităților” ca aceasta de mai jos:

”Aflat în centrul municipiului Târgu Jiu, în apropierea Muzeului Județean de Istorie, bustul Arethiei Tătărăscu va fi dat jos de pe soclu, după ce Consiliul Județean Gorj a plătit 5.000 de euro  pentru realizarea operei de artă.

Ministerul Culturii a dat aviz nefavorabil bustului realizat de cunoscutul sculptor Paul Popescu, din cauză că acesta nu corespunde din punct de vedere estetic. Se pare că sânii Arethiei Tătărăscu nu au fost pe placul specialiştilor Ministerului Culturii”

tatarescu

Așadar, Ministerul Culturii se arată deranjat de mărimea sânilor statuetei. Ca atare, pentru a preîntâmpina situații de genul acesta pe viitor, o echipă de experți, în frunte cu Kelemen Hunor, va verifica fiecare statuie și acolo unde este cazul se va proceda la reducerea dimensiunii sânilor la un nivel ce poate fi considerat acceptabil.

Cel mai trist lucru din toată povestea asta e că nici Luciu și nici Roxana Ionescu nu vor avea vreodată șansa unui bust din bronz pe măsura inimii lor.

2 thoughts on “Ministerul Culturii lansează campania: ”Sâni mai mici la statui””

  1. Hai sa fim seriosi, Ionut. Statuia aia arata de parca are sinii lui Jenna Jameson… Probabil ca masura de tip patura la ministerul culturii e cam mult, dar bustul asta este, cu siguranta, lipsit de echilibru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.