Minciuna sondajelor – cât ne mai luaţi de proşti?

De câteva zile circulă două sondaje de casă ale pedeleilor, fiecare din aceste sondaje urmărind să inducă opiniei publice două concluzii:

– Mihai Răzvan Ungureanu este atât de apreciat de români, încât suntem în stare să ne lăsăm bătuţi la fundul gol de plăcere de el.

– USL a scăzut sub 50% sau chiar sub 10%, dacă ar fi după visele umede ale mizeriilor portocalii.

Întrebarea mea este: oare când vor plăti pentru faptul că, pe bani mulţi, casele de sondare a opiniei publice manipulează cu atâta sârg şi patos?

Şi ca să nu fie discuţia disproporţionată, luaţi în calcul şi varianta pro USL, unde sondajele nu ar arăta absolut nicio mişcare în sus sau în jos, indiferent de gestul politic făcut. Şi acestea sunt la fel de periculoase.

One thought on “Minciuna sondajelor – cât ne mai luaţi de proşti?”

  1. Mai …eu am mai spus-o : nu este posibil ca MRU sa aiba parte de increderea populatiei!!! A inceput de cateva saptamani treaba ca prim ministru si a inceput cu stangul. Pai si atunci ? :whatever: De unde …incredere? :finger: Cat despre ” minciuna sondajelor”…cine dracu crezi ca-i mai da crezare vreunui ” institut ” indiferent care ar fi ala? :satansmoking: Pana si cu acest ” sondaj” in care MRU este creditat cu … :whatever: “increderea populatiei” !Pana si asta se vede clar ca-i facut pe genunchi , sa-si ia baietii gologanii de la fraieri sa manance si gura lor o paine “amarata” dar-ar Dumnezeu sa ajunga sa manance ei si familiile lor :beer: ….turtoi!:satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *