Mihai Răzvan Ungureanu la Sinteza Zilei (partea 2)

Pentru Ungureanu, prezenţa de aseară, în studioul Antenei 3, a fost un câştig clar.

A punctat în faţa celor care văd în el un viitor candidat la prezidenţiale şi a adus în extaz disperaţii portocalii.

De altfel, întreaga structură a discursului său a fost una menită să îi pregătească terenul electoral:

– momentul T0 – uităm de tot ce s-a întâmplat în trecut, eu nu aparţin clasei politice, sunt independent momentan

– sper să am şansa să îmi câştig validarea prin votul electoratului

– nu vreau să fac promisiuni fără acoperire. Obiectivul meu ca prim ministru este să readuc bunăstarea oamenilor.

– Eu încurajez munca, sunt un om care a reuşit numai prin propriile forţe.

Sunt doar câteva din punctele de discurs de candidat ale lui Ungureanu. Cei care aţi urmărit toată dezbaterea, cred că aţi observat că Ungureanu a încercat de mai multe ori să se delimiteze de clasa politică, de coaliţia care îl susţine.

Ceea ce este bizar, dacă nu chiar stupid, în condiţiile în care el a ajuns prim ministru beneficiind de susţinerea acestei coaliţii de care acum se rupe…

9 thoughts on “Mihai Răzvan Ungureanu la Sinteza Zilei (partea 2)”

 1. la pct. 3 minte. N-a reusit prin forte proprii, ci impins de tac-su, de IPS Daniel, de servicii. Astea-s vrajeli de mic utecist securist. Iar validare prin vot: nici vorba. L-au huiduit ai lui, acasa la el.

 2. Si el este evreu!? S-a descurcat bine in emisiune, cu o exceptie: momentul cand domnul Gadea i-a citat din aprecierile Elenei Udrea legate de bazinele de inot. Cred ca abia atunci a inceput sa-l ia caldurile.

 3. Ma stric pe mine de ras !Cic-a fost un castig clar ! De acordeon ,un castig clar impotriva romanlor (cum pronunta chioru’ )ce n-au inteles chiar nimica din ligheanul de vorbe molcome insotite de grimase arogante la adresa tutulor !
  Ce nu-nteleg porto-cacanii e ca aia N-A fost o confruntare de K 1 ,ci doar un interviu televizat in care premierul in fonctie trebuia sa expliciteze anumite aspecte ,decizii ,programe ,idei (!!), toate astea inspre bunastarea populara (adica a cetatenilor platitori de taxe si impozite ) !Ce-a scos pe goarna MeReUta asta ??? Chiar nada ,niente ,nothing ,un cacat (pe romaneste) .Da ! si disperatii portocalii au fost in extaz ero(e)tic ,mai ales madam Udrea &videanu &blagosu’ !!!Ce sa mai spui la aste ode ???
  Alte tampenii :momentul T 0 >spune-le astea tutulor ce s-au tavalit in chinuri si-au mai si murit din lipsa de morfina si citostatice ,mai tunsulica -puta mica -ca dac-o aveai mai “di grande” il demiteai pronto de michi-duta ala de-a construit cu 120 mil. euro un sistem informatic nefunctional !!!
  Sper-mata ,dar speri degeaba ,ca tante udrea nu uita si nu (te) iarta !!!Mai auzim de tine cand oi scoate v’un historic de mari succesuri de te-o mai primi cineva la catedra 1 Chiar asa ,cam cat ai predat acolo ,si cu ce rizultate ???
  Tu chiar iesti sub acoperire ,asa ca nu te mai osteni cu promisiuni ,ca nici sireturile de la pantofi nu t-
  i le legi ,fara acordul “cuiva” !
  Tu incur ajezi munca -altora -asta ca sa aive si-ai tai un “ce” profit ,ca tre’ vanduta si Transelectrica (cu spagi de sute de meleoane euroi )si tot ce mai e rentabil in Romanica ,pana la alegeri ,ca sa gaseasca aia doar praf si pulbere si bugetul indatorat pe vre’o suta de ani !
  Si nu te mai delimita atata ,ca rupi ceva’n tine ,si ramane tara far’ de securoi la conducere -aproposito -ce te recomanda in fonctia asta ?famiglia ? voturili? chioru’ ? interesele iecsterne ? ca voturi CANCI !! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *