Mihai Răzvan Ungureanu – de ce ar trebui să ne temem

Pentru cei care îşi imaginează că Ungureanu va fi un Boc la perfecţie, doar puţin mai înalt, îmi pare rău să vă dezamăgesc. Nu va fi aşa

Pentru cei care bagatelizează gravitatea gestului numirii unui şef de servicii secrete în funcţia de premier, sper doar să nu vină ziua în care să vă spun: “v-am spus eu”..

Dacă privim un pic detaşaţi problema, Băsescu este posibil să fi făcut cea mai mare greşeală politică a vieţii lui. Una care o să îl coste scump..pe el..dar şi pe noi.

Ca să înţelegeţi la ce mă refer, vă recomand să vă răspundeţi la întrebarea: Cine este, după preşedintele ţării, omul care ştie tot ce mişcă în fiecare cotlon din ţara asta?

Răspunsul îl aveţi în declaraţia lui Ungureanu:

“Nici nu ştiţi cât de amplu poate fi răul”

Ungureanu este un om ambiţios, dornic să ajungă cât mai sus, indiferent de ce trebuie să facă pentru asta. România a intrat într-un joc extrem de periculos…

One thought on “Mihai Răzvan Ungureanu – de ce ar trebui să ne temem”

  1. N-asi crede ca Razvan Ungureanu poate fi un Putin. De ce ? Simplu : Putin a fost KGB-ist din frageda copilarie si a activat ca atare, Ungureanu…a fost promovat ca Ministru de externe si ulterior sef la SIE de domnul Tariceanu…adica sub presedentia lui Basescu , si deci n-are ” scoala ” lui Putin . Ce trebuie sa ne ingrijoreze este numirea lui Berca , ala cu figura aia de militian din anii ’50 { si crede-ma ca-i cunosc bine } in fruntea MAI, in locul lui Igas. Vom vedea ca -l vom regreta cat de curand pe Igas…ma refer la noi astia ce mai avem de obicei sa facem sau sa luam parte la manifestatii spontane impotriva …cui o fi! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *