Mi-am dat demisia din PNL

De azi, nu mai sunt membru PNL, sunt doar un susţinător al partidului.

Motivul care m-a determinat să iau această decizie este simplu: în momentul în care partidul din care fac parte consideră că un personaj precum Honorius Prigoană este o achiziţie importantă pentru noi, eu nu mă mai regăsesc în acest partid.

Am închis ochii când personaje precum Sorin Frunzăverde sau Sorina Plăcintă au venit la noi. Dar acum este prea mult.

Voi reveni în partidul pe care îl slujesc din 2001 în momentul în care toate aceste personaje toxice care au intrat de curând în PNL vor pleca.

Până atunci, voi sluji cu la fel de multă pasiune partidul din afara lui şi voi rămâne alături de oamenii speciali pe care i-am cunoscut şi de care m-am ataşat. 

Dumnezeu să binecuvânteze România şi Partidul Naţional Liberal !

Sigla-PNL-Logo

15 thoughts on “Mi-am dat demisia din PNL”

 1. Esti sigur ca nu te-ai pripit? Eu tocmai ce vroiam sa ma inscriu , nefiind niciodata implicat politic in ultimii 30 ani .

 2. @Laur este un gest prin care ma delimitez de anumite personaje care acum se asociaza nemeritata cu acest partid. voi reveni, cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu in partid

 3. @barbarul este un gest prin care, asa cum am scris si mai sus, ma delimitez de intrarea in partid a unor personaje pe care eu le consider nedemne de acest status.

 4. @Nevermind pai tot de mine..nu ma poti parasi asa..reprezint, in continuare, PNL prin diverse alte forme..si voi reveni, sunt sigur..foarte curand in partid:)

 5. @Ionut
  Cat erai membru, puteam sa-ti frec ridichea… asa… mai greu. Doar cand devii iar prea visator. Momentan esti ud de la dusul rece :D
  Te duci la Prigoana sa-ti dea recomandare pentru inscriere?:)) ))))

  1. @Nevermind sunt sigur ca Prigoana Jr pleaca foarte repede din PNL. Sau, ca in fotbal, “nu il prinde paltonul”

 6. @Ionut
  Pleaca in functie de ceea ce negociaza. Daca primeste locul unui talpas care si-a tocit nervii in opozitie, nu pleaca ;)

 7. nu ti-e straina onoarea.
  insa, imi pare rau ca ai plecat.
  consider ca ar trebui sa schimbi partidul “dinauntru”.. nu sa astepti schibmari si sa-l urmaresti din exterior

  ps
  si da. … sunt anti-usl.
  insa cat timp in partidele “rivale” vor exista oameni asemanatori tie.. tara asta o sa se miste inainte.

  1. @v in afara de initiala cu care comentezi mereu pe aici, nu stiu nimic despre tine, dar iti multumesc pentru gandurile tale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *