„Metoda tri-axiala”, cel mai modern tip de procedura chirurgicala de corectare a formei sanilor

Dacă s-ar alcatui un top al celor frecvente operatii estetice care se fac in Romania, pentru ca sunt cele mai cerute de catre „beneficiare”, pe primul loc s-ar situa, la mare distanta fata de restul „plutonului”, operatia de implant mamar.
Avand in vedere ca sanii au fost considerati (inca din preistorie!) unul din principalele atribute ale feminitatii, rezultatul unui astfel de clasament nu ar trebui sa surprinda pe nimeni – in fond, orice femeie isi doreste sa aiba sani frumosi. Adica fermi si plini de volum, cu un aspect cat mai tineresc si mai armonios cu putiinta si, nu in ultimul rand, simetrici. Trebuie subliniat faptul ca, din pacate, nu toate urmasele Evei au sanii de aceeasi marime, iar aceasta asimetrie este cauza unor complexe de inferioritate mai puternice decat cele care apar in cazul unor sani cu volum prea mic. Avand in vedere ca o metoda de crestere a sanilor la comanda nu s-a inventat inca (nici una din numeroasele retete „paranormale” care sunt prezentate ca infailibile pe diverse site-uri de orientare mai mult sau mai putin paranormala nu si-a dovedit, de fapt, eficienta), marirea a sanilor cu implanturi siliconice este solutia ideala. De altfel, si singura a carei eficienta a fost probata.

Evident, operatia de marire a sanilor este una dificila si delicata – este nevoie de un chirurg estetician de inalta clasa, care sa fie totodata si un bun diagnostician, intrucat, neexistand pe lumea asta doua organisme omenesti perfect identice, o abordare in functie de particularitatile fiecarui caz in parte este o conditie sine qua non.
Un astfel de specialist este si doctorul Gad Renert, absolvent al Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, care are o experienta de peste un deceniu in practicarea chirurgiei estetice. Dupa ce a activat timp de 6 ani la sectia de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, si-a deschis – in anul 2008 – propria sa clinica de chirurgie estetica, situata pe strada Herastrau nr. 1, în apropiere de Piata Charles de Gaulle.
Doctorul Renert recomanda in special metoda tri-axiala, care a fost conceputa in primul rand pentru corectarea asimetriilor mamare. Aceasta corectie se poate realiza fie cu implanturi anatomice fie cu implanturi rotunde. 

Metoda tri-axiala respecta anatomia sanilor, prezinta un risc scazut de vizibilitate a implantului si de aparitie a unor complicatii, prezintad totodata o mai buna stabilitate in timp. In cazul aplicarii acestei metode, procedurile chirurgicale exacta ce se realizeaza cu ajutorul unei pense speciale bipolare Ellman. Acest instrument de precizie permite realizarea unor incizii fara presiune, fapt care permite o vindecare rapida si cu rezultate estetice superioare intrucat tesutul nu se distruge si nu apar arsuri. De asemenea, acest tip de procedura dureaza mai putin decat altele si prezinta un risc scazut al infectiilor si al aparitiei hematoamelor. Disconfortul si tratamentele postoperatorii sunt vizibil reduse, ceea ce permite o recuperare rapida si un aspect natural. La acest tip de procedura se regasesc si avantajele celorlalte metode (pozitionarea implantului submuscular sau subglandular), astfel incat pozitionarea implanturilor atat subfascial cat si subpectoral ii confera in plus un grad mai mare de sustinere.
Pentru mai multe informatii, puteti accesa atat site-ul oficial al doctorului Renert, cat si paginile de Facebook Dr.Renert Body Line si Dr Renert Gad-Centru de estetica medicala, iar pentru o programare la clinica sa din strada Herastrau nr. 1, sunati la 0731 030 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p