Mesaj pentru Victor Ponta

Când Băsescu îşi bate joc de tine de câteva zile.

Când Băsescu îşi asmute primatele pe tine să te atace în orice fel şi te pun în cele mai jenante situaţii, inclusiv pe plan extern.

Când acelaşi preşedinte îţi trimite cele mai clare semnale că nu îţi va fi alături şi nu te va susţine ca şi guvern ci îţi va pune numai piedici.

Când toate astea se întâmplă, tu nu ieşi în public şi vei spune că: “voi continua să încerc să comunic cu preşedintele”.

NU ! Tu îţi activezi susţinerea parlamentară, demarezi procedurile de suspendare şi încerci să scapi ţara de toată mizeria asta.

Altfel, nu eşti decât un laş.

Victor-Ponta

10 thoughts on “Mesaj pentru Victor Ponta”

  1. Ionut,asteapta si tu ca omul sa se intoarca intai in tara.Doar nu putea sa faca la Bruxelles scandal pe tema suspendarii presedintelui.Eu cred ca saptamana viitoare vor fi clarificate toate aspectele legate de suspendare.

  2. Si eu sunt cu Cristi. Nu putea sa se ratoiasca de la Bruxelles. Acolo e cu oameni la masa, nu merge sa aduca mirosul de cocina in sufrageria lor. Sa speram ca de saptamina viitoare se da asalt la Basescu pe toate fronturile. Dar nu e de ajuns. Ieri s-a dovedit mai mult decit oricind ca avem nevoie de un CCR apolitic. Cum naiba facem sa-l avem cind nu exista nici o forta in politica romaneasca mai sus de partizanatul politic. Sunt sigur ca, nici Antonescu, de va ajunge presedinte, n-are sa lase PNL-ul din brate.

  3. RETINERE legata de trecutul subalternilor si mai ales de motiuvulpt care a fost ‘ejaculat’ IN STRUCTURA DE CONDUCERE CA UCENIC AL BOMBONELULUI !Amanunte nesemnicative in comparatie cu ororile basiniculuidar trecute pe rabojul serpariei securiste !aSTEPTARI MARI NU AM DE LA PONTA si bine ar fi ca evenimentele viitoaresa-mi infirme sceptimismul !

    1. @fireman de guvernare incercam sa ne ocupam noi, atat cat putem, in conditiile in care sunt atacati din toate partile de un betiv ce nu vrea sa renunte la putere

  4. mai bine ati da din nou indemnizatia la copii inapoi ca sa incurajatii natalitatea si ca mamicile sa poata sta cu copii 2 ani acasa pe 85% cum a fost fara sa murim de foame , ce sa faci cu un copil la 1 an cine til ia?la cresa? si nu mai zic ca se mai taie si din anu ala o luna cand tata e obligat tot de lege sa sta acasa cu bebele si mama sa mearga la lucru FARA SA MAI POATA ALAPTA COPILUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *