Mesaj către România

Eu nu vreau să mai trăiesc în ţara în care un medic de excepţie este luat din spital, dus 10 ore la DNA şi supus unor presiuni extraordinare.

Eu nu vreau să mai trăiesc în ţara în care toate telefoanele sunt ascultate pentru a satisface dorinţa de răzbunare  unui beţiv care nu vrea să renunţe la putere.

Eu nu vreau să mai trăiesc în ţara în care un procuror poate decide dacă sunt sau nu sănătos.

Eu nu vreau să mai trăiesc în ţara în care jeguri precum Macovei, Kovesi, Morar, sunt încă în libertate.

Eu nu vreau să mai trăiesc în ţara în care nişte judecători pot decide prin propria lor putere când se prescrie o faptă.

Eu nu vreau să mai trăiesc într-o ţară plină de colonei mizerabili, jeguri umane care trăiesc doar din ce ling la dosul stăpânului.

Dar nici nu vreau să plec din ţara mea, de lângă familia mea, de lângă cei pe care îi iubesc.

Îmi vreau ţara înapoi ! Îmi vreau dreptul la viaţă înapoi !

Eşti alături de mine?

basescu-and-company

Sursă foto: aici.

17 thoughts on “Mesaj către România”

 1. Pe ponta nu îl văd în cușcă.
  Nu! Nu sunt alături de tine și nici alături de PSD-USL sau mai știu eu ce excrement de partid.

 2. alaturi de tine? in transformarea Romaniei intr-o colonie a lui Putin si Surkov? :)
  inca nu toti si-au dat la spalatorie.. creierul.

  1. @barbarul e surprinzator ca dupa tot ce a trait tara asta in ultimii zeci de ani..tot mai avem de luat inapoi..

 3. Eu vreau sa traiesc intr-o tara in care indiferent cine greseste, trebuie sa dea socoteala. Vreau sa traiesc intr-o tara in care sa nu mai existe dubii, exceptii, tratamente preferentiale. Vreau ca justitia sa fie aceeasi pentru toti. Vreau sa traiesc intr-o tara in care viciile, aspectele fizice sa nu mai fie deasupra argumentelor. Vreau sa traiesc intr-o tara in care invectivele nu tin loc de argument. vreau sa traiesc intr-o tara care sa nu fie luata inapoi, vreau sa traiesc intr-o tara care devine, nu care involueaza. Tocmai de aceea am ales Anglia. Si o sa mai stau, pana cand ratiunea romanilor nu o sa mai fie tulburata de pasiuni mistuitoare, pana cand fairplay-ul formatorilor de opinie va deveni un fel de a fi, nu o optiune. Si tocmai de aceea nu o sa mai citesc blogul tau. Pentru ca esti partinitor!

  1. @cristi te invidiez pentru alegerea ta, anglia. imi pare rau ca nu ma vei mai citi, e dreptul tau.partinitor sunt, probabil, si imi asum asta

 4. IONUT raman in tara alaturi de tine, pentru a ne bucura impreuna in momentul in care poza postata de tine va deveni realitate.

 5. N-o vad pe Roberta. Ea e favorita mea. Ii urmaresc activitatea cu foarte mare interes si curiozitate. Astept sa-i vad evolutia conform teoriei ciclicitatii: Sus-Jos-Sus-Jos. De fapt cred ca ar trebui inventata o teorie a semi-ciclicitatii pentru ea ca o data ajunsa acolo unde-i este locul n-are cum sa mai ajunga iar Sus (sper).

 6. Iancule….sant alaturi de tine , ce sa fac ? Daca asi avea cu macar 10 ani mai putin …asi fi taiat-o si eu in …Anglia , precum Cristi, insa asa….la aproape 60 de cotolani unde dracu sa ma mai duc ? Deci raman langa tine Iancule sa facem noi rahatul praf in Romania lui Basescu ! Intrebare : de ce zice ” Cristi” ca esti parinitor ? Doar pentru ca nu l-ai bagat in cusca aia si pe Iliescu sau Petre Roman sau mai nou pe Ponta ?Zice ca n-o sa mai citeasca blogul tau …mare paguba ! Ce esti platit dupa numarul de accesari al blogului , dupa numarul de cititori ai blogului ?Zice ca va ramane in Anglia pana cand in Romania se va instala fairplay-ul….pai sa ramana pana la sfantu’ Asteapta ! Ce moare cineva de dorul lui ?Vad ca se pricepe sa-si exprime dorintele .A facut ceva pentru ca acestea sa poata fi indeplinite ?De fapt …cam ce a facut in viata lui aici in Romania ?Iti spun eu Iancule : n-a facut nimic , deoarce daca facea ceva , nu renunta cu atata usurinta la tot.Parakalo kir Iancu ! :beer:

  1. @marian multumesc ca esti alaturi de mine. Cat despre Cristi, e dreptul lui sa isi aleaga destinul. A ales sa plece si de acolo ii este foarte usor sa comenteze ce se intampla aici, nefiind nevoit sa indure el in fiecare zi din ceea ce trebuie sa induram noi

Leave a Reply

Your email address will not be published.