Merg la Parlamentul European, plenul din 21 – 23 mai

La invitaţia domnului Thibault Lesénécal, şeful Departamentului de Comunicare Web din Parlamentul European, voi fi prezent la sesiunea plenară a PE din luna mai, mai exact între 21-23 mai.

Nu am stabilit încă o agendă a acestei vizite, însă voi încerca să vin către voi, cititorii mei, cu cât mai multe informaţii noi şi valoroase din ceea ce este acum centrul politicii Uniunii Europene.

La rândul meu, aştept din partea voastră să îmi spuneţi cu ce mesaj să vă reprezint acolo, ce întrebări aveţi pentru europarlamentarii noştri şi cu subiecte să încerc să abordez.

PS: Fără prea multe detalii, mulţumesc, Zoso.

parlamentul_european_1

13 thoughts on “Merg la Parlamentul European, plenul din 21 – 23 mai”

 1. @Ionut

  Adica pe gustul tau sunt piscoturile straineze si faci misto de aia care halesc romanesti. Ah, specialule :D

  1. @nevermind insist sa spun ca nu sunt piscotar :D eu am primit o invitatie din partea PE iar in aceasta invitatie scrie: “nu sunteti obligat sa scrieti pe blog despre evenimente” :D

 2. In ce calitate te duci acolo : ca “parte a BOR ” sau ca ” simplu membru ” PNL ? Pentru europarlamentarii ” nostri ” cel putin pentru unii dintre ei am o singura intrebare : cand vor incepe sa reprezinte cu adevarat … si Romania ?!? Unii vad ca reprezinta doar un partid , o ” familie ” politica { fi-le-ar familia a dracului sa le fie !!!} iar altii reprezinta interesele altor state in nici un caz al Romaniei !Iar ca subiect de ” abordat “…intreaba-i pe aia de acolo : cand vor inceta sa mai priveasca Romania drept o …colonie a UE , drept un stat de mana a ….treia ?

  1. @marian multumesc de idei, cam la asta ma gandeam si eu. Ma duc acolo in calitate de blogger:)

 3. @Ionut

  Saptamana asta are mai mult de 7zile? :O La dracu’… bine ca mi-ai zis. Ce zi se dubleaza?:D

  Hater? Neah… fin observator de discrepante si chestii ambalate mumos :D

 4. @Ionut

  La dracu’… deci nema altruism din partea unui crestin si ortodox ultra-bor-practicant?:(( ((( Ntz, ntz, ntz… :D

  Piscotarule =)) )))

 5. @Ionut

  Aaaaa… pai spune asa, manca-ti-as… Nu te simti, doar te comporti ca atare. Si cocalarii zic la fel. Mister elucidat =)) ))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *