Medelin şi graţierea sau cum se îneacă ţiganul la mal

Toată vara asta, pedeliştii s-au răsfirat în toate cele 4 zări ale lumii pentru a propovădui Apocalipsa după beţiv: USL vrea să distrugă instituţiile statului pentru a pune mâna pe justiţie şi a-l elibera pe Năstase.

Până şi martirul Burberry a înţeles asta şi a lăsat-o mai moale cu apelurile şi alte chichiţe avocăţeşti, decizia lui de a rămâne închis şi de a aştepta eliberarea la termen crescându-i mult cota.

Dar cum în fiecare mare construcţie politică există un ţigan, USL se mândreşte cu Mădălin Voicu.

Care a depus o propunere legislativă la Camera Deputaţilor, prin care propune graţierea celor cu lucrări de doctorat sau cu mai puţin de 6 ani condamnare.

Şi nuuu..doamne fereşte să vă gândiţi că iniţiativa ar avea vreo legătură cu Adrian Năstase…ce, el e singurul doctorand de prin Rahova?

medelin

3 thoughts on “Medelin şi graţierea sau cum se îneacă ţiganul la mal”

  1. Mai, din cite stiu eu, exista o lege care spune ca daca ai fost condamnat nu mai ai voie politica (in sens de candidat la ceva) sau functie publica. Ma insel? Pentru ca daca nu ma insel, nu mai are la ce sa ii creasca vreo cota.

    1. @stefan interzicerea drepturile functioneaza doar pe perioada executarii pedepsei, din cate stiu..astfel, dupa ce iese din puscarie, Nastase va avea din nou dreptul sa candideze.

  2. @Ionut nu e asa. Odata ce ai cazierul patat nu mai ai voie. Am intrebat legea, ca stau cu ea in casa de douazeci de ani. Cica se poate doar daca se opereaza reabilitarea persoanei (in acte, adica revenirea la cazier curat, ca si cind nu ar fi facut puscarie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.