Mathaus, solutia pentru toate grijile

Nu foarte de mult, am fost in vizita la niste prieteni apropiati, impreuna cu prietenul meu, pentru a petrece cateva zile impreuna la o casa de-a lor de vacanta. In sfarsit am ajuns acolo si dupa mai mult timp petrecut impreuna, am constatat ca aveau foarte multe lucruri aruncate unele peste altele, intr-o magazie prafuita si aglomerata de la atatea obiecte dezordonate. Ca sfat, i-am spus ca ar ajuta-o foarte mult niste rafturi metalice, de la Mathaus.

8808689991710

Acestea sunt foarte eficiente, sunt de diferite marimi si in primul rand sunt foarte accesibile la pret. Este si pacat, la cat de putin costa sa nu investeasca cativa banuti, pentru a cumpara cateva rafturi pe care sa isi poata aranja toate lucrurile folositoare, cat si cele pe care nu le mai folosesc atat de des. Fericita de sfatul pe care i l-am oferit, am cautat amandoua pe internet firma Mathaus si ne-am uitat la cateva modele de rafturi. In final si-a ales modelul dorit si am plasat comanda online imediat. Uitandu-ne dupa rafturi, din intamplare am observat si niste  calorifere, foarte bune, desi nu erau foarte scumpe.

8807251607582

Caloriferele imi trebuiau mie si prietenului meu, pentru ca tocmai ne cumparasem un apartament, iar caloriferele de acolo erau vechi si urate, nici nu mai functionau asa cum trebuie. Deci daca tot am gasit la Mathaus ceea ce aveam nevoie, am comandat si pentru noi cateva calorifere, pentru a le schimba pe cele vechi. Dupa ce calatoria s-a terminat si am ajuns acasa la noi, a doua zi, am primit si caloriferele.

Le-am dat pe cele vechi jos, care erau deja urate si ruginite si le-am montat pe cele noi.

Desi am schimbat doar caloriferele, dadea impresia ca am fi renovat intregul apartament, sau cel putin asa credeam noi, fiind foarte fericiti ca am reusit in sfarsit sa schimbam ceva in apartamentul nostru.

2 thoughts on “Mathaus, solutia pentru toate grijile”

  1. Oferim rafturi metalice modulare, profesionale, la standarde europene. Rafturi Depozitare pot realiza un aranjament de depozitare suplimentar pentru o bucătărie împreună cu dulapuri. De asemenea, pot realiza un aranjament de depozitare independent pentru o bucătărie care nu are dulapuri. În mod similar, în cazurile în care închiriați un loc, efectuarea unui aranjament de depozitare în formă de dulapuri nu poate fi o opțiune la dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *