Măsura impotenței USL

Este din nou dovedită zilele acestea și funcționează în exact același mod ca în august 2012. Culmea, avem parte de și de aceeași actori politici: USL, Băsescu,ambasadele europene și cea a SUA și undeva pe acolo, poporul român.

Scenariu e același: la fel ca în 2012, un bulgăre de informații, în care regăsim și lucruri adevărate și falsuri, este rostogolit de către extrem de bine organizata echipă de guerila a lui Traian Băsescu. Lucrurile sunt preluate de media de la noi și ajung și în mediile externe, atât în cele diplomatice, cât și în cele de media. ”În România are loc o continuare a loviturii de stat din 2012, dusă acum prin alte forme” – este esența, transmisă tocmai prin vocea președintelui țării.

De partea cealaltă, conglomeratul ăsta imens, numit USL, este din nou pus în postura celui care, deși are peste 1.90 înălțime, 100 kg, pumnul cât capul, stă în colț și încasează de la piticul beat. Lipsa unui comunicator, a unei echipe de comunicare în cadrul acestei alianțe este dureroasă.

Nu este posibil ca la 1 an de zile de la evenimentele din august iulie – august 2012, când exact aceeași actori externi: Germania, Franța, SUA, Olanda ne trăgeau de urechi  că nu respectăm statul de drept și astfel eram nevoiți ca voința a peste 7 milioane de oameni să fie înfrântă, ca să nu se supere Europa.

În povestea Codului Penal, avem două variante: fie tot ceea ce spun toți, fie că vorbim de ICCJ, CSM, societate civilă, UE, SUA, e o prostie și schimbările acelea nu afectează cu nimic, și atunci USL trebuie să iasă și să comunice cu fiecare în parte ceea ce e de comunicat, fie cei mai sus menționați au dreptate și asistăm la o mizerie fără margini, și atunci o serie de demisii în masă se cer depuse cât mai repede.

pontaue

7 thoughts on “Măsura impotenței USL”

  1. boierule, cand calci democratia in picioare sa-ti asiguri atat puterea absoluta cat si imunitatea in fata legii, mie-mi suna a lovitura de stat. Ma rog, una mai desteapta ca si eu sunt oameni cu doctorate etc :D

    1. @sarcasticul sa stii ca poti aspira la o functie si fara sa stai cocosat de lipsa de demnitate. Trebuie doar sa iti dovedesti valoarea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.