Master Tech – un prieten de nadejde

In ultima vreme tot mai multe persoane pun accent pe cantare autovehicule. Nu stiu de ce, dar am urmarit in ultimele sase luni de zile si am observat ca un monstru domina piata cantarelor pentru masini. Si anume, Master Tech.

Am fost surprins sa vad ca au preturi foarte bune si obiecte din calitate foarte buna. De asemenea, cantarele auto SW sunt utilizate pentru cantarirea autovehiculelor scurte. Si cand spun scurt, ma refer de la dube, camioane cu doua axe pana la carute si altele. Mai mult decat atat, am bagat de seama ca acestea pot sa fie amplasate pe o suprafata de beton existenta (necesitand doar aducerea la orizontala a platformei).  Nu trebuie sa uitam nici ca platforma este realizata din beton armat si are o inaltime de numai 200 mm de la fundatie.

Si, trebuie sa mai stiti ca, aceste cantare se livreaza insotite de 1 sau 2 rampe de beton. In plus, in randurile urmatoare va prezint caracteristicile unui cantar pentru masini cumparat de la Master Tech. Are o  extindere latime de la 2,40 m la 2,60 m, nu lipseste bordura metalica cu un sistem de calcul PC si software de gestiune cantariri si un repetor de greutate (afisaj exterior pentru sofer.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p