Masinile tunate, un stil de viață sau doar un moft?

Cred că nu există persoană pe acest mic glob ce  nu a întors odată capul după o mașină modificată, fie că avea o evacuare mai zgomotoasă, fie că pur și simplu arată demențial. De asemenea, cred că toți ne-am dorit să deținem o astfel de mașină sau să o conducem măcar odată. Ei bine, aceste mașini necesită investiți continuu, fiind foarte costisitoare dar care îți oferă o mare satisfacție.
Mașinile tunate sunt mai mult decât un moft, noi cei împătimiți le numim un stil de viață, fiindcă acestea necesită foarte multă atenție, fie că vorbim despre modul de a le conduce, sau fie că vorbim doar de piese auto.

autonetwork
Marea majoritate a pieselor custom nu se găsesc în magazinele obișnuite și trebuie să  fie comandate de pe diferite site-uri cu piese auto online, și pentru care așteptăm o veșnicie, dar probabil și această aseteptare ne amplifică starea aceea de extaz ce o avem când mergem cu mașină la service auto să le montăm. O problemă des întâlnită la posesorii de mașini mai gălăgioase sau a celor cu air ride este legată de bateriile mașinilor. Magazinele baterii auto nu oferă foarte multe detalii în legătură cu puterea acestora, iar când mașină mai este echipată cu sisteme auxiliare( stații audio, boxe mai mari sau chiar și compresoarele de la suspensiile pneumatice), acestea cedează. Pe lângă această, o altă problemă ar mai fi și lipsă unui service auto capabil să poată facă diferite modifcari.

baterie varta
Pe lângă aceste  dezamăgiri, ar mai fi una, cea legată de poliție, marea majoritate a modificărilor nu se pot omologa, iar amenzile oferite pe polițiști sunt unele destul de piperate, dar în ciudă lor, satisfacția pe care ți-o oferă condusul unei astfel de mașini este net superioară, mai ales când stai la un suc și privești cum întoarce lumea capul după mașină ta, sau cum te întreabă persoanele dacă pot face poze cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *