Mașina de înfoliat – drumul fără întoarcere al evoluției

Revoluțiile la nivelul societății, în toate domeniile, au lăsat locul infiltrării tehnologiei, din ce în ce mai apăsat în ultimii ani. Trăim așadar într-o eră profund tehnologizată și grație statelor, în principal cele europene, care au permis cercetările științifice, explorările care au culminat cu dezvoltarea tuturor domeniilor de activitate. În cadrul industriilor, dezvoltarea resurselor tehnologice de automatizare a diverselor acțiuni a permis eficientizarea proceselor, augmentarea capacității de producție, încurajarea pregătirii unor meserii noi, permițându-le angajaților să nu irosească timp cu anumite activități repetitive într-un mod agasant.

De la pătrunderea mașinăriilor diverse la algoritmi, fiecare activitate industrială se desfășoară între bornele sigure ale tehnologiei, ceea ce ne îndreaptă mereu spre noi abordări ale activităților care s-au înțelenit în mentalul colectiv ca fiind posibile într-o anumită formă. Grație evoluției, în orice activitate astăzi ne putem sprijini pe tehnologie. Investiția în procesele tehnologice aduce beneficii pe termen lung, eficientizând procese pentru care, în absența automatizării, am depune mult mai mult efort și am investi mai mulți bani. Când cineva este producător, de exemplu, îl interesează, printre altele, nu doar ca produsele sale să fie de calitate (condiție sine-qua-non a oricărei afaceri), ci și ca acestea să ajungă în siguranță la consumatorul final. De la depozitarea produselor în diverse containere, până la înfolierea lor, este important ca cele mai sigure alegeri să fie făcute pentru produsele comercializate.

Poză Mașină de Înfoliat

KangooPack, propune cele mai inovative și eficiente mijloace de înfoliere, printre care se enumeră și mașinile performante de înfoliere a paleților. De exemplu, Spinny S140 Advanced, prevăzută cu masă rotativă, asigură înfolierea adecvată a paleților care sporește siguranța produselor din timpul transportului. Suportând înfolierea diverșilor paleți, până la o înălțime de 2100 mm și greutate de maxim 1200 kg. Prin recunoașterea automată a dimensiunii paletului, se stabilesc caracteristicile procesului de înfoliere, garantând consumul economic al foliei. Se pot programa și numărul de spire, în funcție de protecția sporită pe care o putem dori pentru anumite categorii de produse pe care le pregătim pentru transport.

Eficientizând procesele de înfoliere, puteți să investiți timpul irosit pentru o astfel de muncă manuală pentru altă activitate cheie din traiectoria producției din cadrul afacerii dumneavoastră. Știută fiind importanța siguranței produselor, înfolierea acestora când sunt depozitate în paleți este o măsură suplimentară care vă pune la adăpost în fața accidentelor inerente, mai ales în cazul în care nu puteți superviza transportul sau parcursul produselor de la descărcare la raft. Modalitățile de înfoliere nu cer investiții majore, astfel încât pentru orice producător acestea sunt la îndemână și-și fac treaba fără greș.

Prin intermediul analizei diverselor programe încorporate și a facilităților pe care aceste mașini de înfoliat le aduc, în acord cu specificul necesităților afacerilor dumneavoastră, vă puteți decide asupra modelului de care aveți nevoie. Un lucru este cert, sporiți siguranța produselor din timpul transportului, totodată eficientizați procesul, prin intermediul automatizării. KangooPack, +40 735 730 227, vă poate ajuta oricând, oferindu-vă consultanță cu privire la cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Din păcate, în absența înfolierii, mai ales când este vorba de produse fragile, se înregistrează pierderi uriașe. O mașină automată de înfoliat vă va ușura simțitor efortul de a proteja produsele transportate, reprezentând o siguranță suplimentară care se dovedește, adeseori, esențială.

KangooPack pune la dispoziții soluții integrate și complete de înfoliere, pentru transporturi sigure ale produselor, oferind servicii de consultanță și audit, asistență tehnică, instalare și ajutor relevant, dacă vă decideți asupra automatizării anumitor procese. Crezând în puterea noilor mijloace tehnologice și soluții centrate pe eficientizarea proceselor, dar și păstrarea siguranței produselor, KangooPack a adunat, în cei 13 ani de experiență, 25 de specialiști care vă pot veni în ajutor. Cu 600 de proiecte implementate până-n prezent, își poate oferi expertiza în orice moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *