Masaj cu relaxare fiscală

Una din ştirile amuzante ale săptămânii trecute ne spunea cum nişte reprezentanţi ai unei direcţii financiare, aflaţi în timpul programului, s-au dus, ca nişte oameni care se respectă, la un masaj erotic şi de relaxare. Căci vorba ceea, dacă bani nu aducem la buget, măcar să ne relaxăm. Bineînţeles că respectivii au plătit cu funcţia escapada respectivă, dar ştim foarte bine că nu sunt un caz singular.

Acum, lăsând un pic gluma şi intrând pe fondul problemei, subiectul acestor saloane de masaj erotic, de fapt, subiectului sexului vândut în totalitatea sa, preocupă majoritatea guvernelor lumii. De ce acest lucru? Pentru că vorbim de o sursă de finanţare imensă pentru bugetul statului. Care, cel puţin în acest moment nu este reglementată cum trebuie şi reprezintă o sursă de evaziune fiscală greu de estimat.

masajerotic

În unele state, precum Olanda, de exemplu, acest lucru a fost înţeles de la bun început şi sexul este un business ca oricare altul, care aduce încasări bugetare de miliarde, şi un turism înfloritor. Alte state, precum Elveţia, se mişcă timid în această direcţie şi au creat nişte cafenele speciale pentru cei care vor să beneficieze de serviciile unei prostituate.

La noi, în România, subiectul acesta este extrem de delicat. De fapt, nici măcar nu este luat serios în discuţie. Asta deşi ştim cu toţii că este o adevărată industrie a sexului în România. Avem mii de locaţi gen masaj club sub paravanul cărora se vinde sex pe bandă rulantă.

Avem sute de mii de videochaturi deschise fie din apartamente luxoase sau din cele mai derăpănate locuri posibile. Şi nu în ultimul rând avem, cred, câte o prostituată la fiecare colţ de stradă. Câţi bani se învârt în jurul acestor servicii? Pe puţin un miliard de euro. Cât pierde statul din treaba asta? Sute de milioane.

Astfel că se naşte o întrebare: ŢInem în continuare sub preş această situaţie, sau putem fi capabili să declanşăm o dezbatere publică în ceea ce priveşte legalizarea prostituţiei? Suntem, fără îndoială, un popor care a avut mult de suferit pe vremea comunismului, iar unul din lucrurile care ne-au fost amputate a fost capacitatea de a accepta deschis anumite lucruri. Avem, în acelaşi timp un puternic filon ortodox aici, iar acest lucru înseamnă o opoziţie extrem de puternică faţă de o astfel de dezbatere. Dar eu cred că şi Biserica noastră strămoşească este conştientă că oricum aceste lucruri există şi că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să le discutăm deschis.

Pentru că nu cred că există vreun om care să nu spună că a fost tentat de ideea unui masaj erotic, sau căruia nu i-a făcut cu ochii, cândva, o fată frumoasă, dar săracă şi forţată să se prostitueze. ŞI dacă tot nu poate nimeni arunca o piatră, mai bine putem încerca să rezolvăm problema.

Şi să ajutăm astfel şi sărmanul buget al statului, care este oricum greu încercat în această perioadă, în condiţiile în care Guvernul Ponta tocmai a decis reducerea TVA la pâine şi produse din panificaţie. Vorba ceea, dăm la pâine, luăm de la sex. 

7 thoughts on “Masaj cu relaxare fiscală”

 1. Curajosule… poate-ti da daniel o smetie :D biserica ta stramoseasca si-a bagat coada mai mult decat declarativ in problema, uitand de “sa ridice primul piatra cel care…”. Bine, cunoastem ipocrizia maxima a curvelor in sutana.

  Ai reusit sa faci o postare oarecum liberala, ceea ce devine surprinzator :)) ) Da, ar trebui legalizate o gramada de chestii, inclusiv prostitutia. Stii foarte bine ca nu se face acest lucru si pentru ca politicienii de toate culorile nu vor sa-si puna biserica in cap si implicit turmele de votanti retarzi influentate de aceasta.

  Videochatul este si se poate face si legal. “Stirile” bomba de la tv pe subiect erau legate de faptul ca aia o faceau fara niciun act. Ambalajul si titlul erau pentru rating. Cam ca la “un sofer criminal a mers cu 190km/h pe autostrada”. Criminal in Romania, om normal in Germania. Eh, detalii…

 2. Si cam ce vrei Iancule ? Vrei ca USL-istii sa impoziteze si futaiul ? Chiar nu m-ar mira …este o propunere liberala { parca madamme Musca venise cu ideea …mai nu stiu cand }la care vad ca tin PNL-istii ca la …mult visatul scaun de la Cotroceni promis de PSD-isti ! 8) Insa decat sa va ganditi la impozitarea ” industriei sexului” …n-ar fi mai bine sa va ganditi cam cum ati putea revitaliza economia nationala si peste vreo …20 de ani cand veti ajunge la o concluziie sa ne anuntati si pe noi….prostimea ? 8) Iar ” biserica noastra stramoseasca “….de fapt ce doreste : fiecare ” salon de masaj ” sa-si aiba duhovnicul lui eventual platit baban din veniturile { cateva procente acolo….o nimica toata } realizate de catre acele ” fete frumoase dar sarace si fortate sa se prostitueze ” ? Hai mai fi serios : guvern mai ticalos si mai plin d e impostori politici { d e parca nu toti politicienii ar fi niste impostori } n-am vazut nici macar in perioada lui Boc …cacaciosul ala de a fost de cateva ori prim ministru ! 8)

  1. @marian imi pari dur in a considera ca acest guvern este mai ticalos de cat Boc. Vorbeam amandoi aici despre mizeriile pe care le facea Boc.

 3. Si ce sa le fac Iancule fratiorul meu daca acesta-i adevarul ? Cand fac ceva bine…ai laud fireste ca nu sunt atat d- al dracului dar pana in prezent….

 4. @ Ionut

  Este la fel de ticalos si mizeriile facute DUPA boc, in urma votului, sunt mai condamnabile.

  De ce n-ar fi legal? Care este diferenta intre suport clienti HP si suport clienti cu live video? DPDV legal, niciuna. Ca astia fac circ media pentru unii angajati fara acte, ca despre asta e vorba, e altceva.

 5. Dupa parerea mea, masajul erotic te ajuta sa scapi de stres si de rutina zilnica. Trebuie legalizat masajul erotic deoarece aduce multe avantaje si tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *