Martirajul lui Năstase, să-i mulţumim lui Băsescu pentru asta

Dintr-un personaj identificat cu ceea ce înseamnă corupţia generalizată.

Dintr-un om acuzat că cenzura presa ca pe vremea comunismului.

Din cel mai mare rău care i se putea întâmpla României.

Adrian Năstase îşi definitivează azi portretul martirului perfect. Ajutat de ura lui Băsescu şi a găştii lui de procurori idioţi, care frizează ridicolul cu motivele pentru care vor să ţină în continuare închis un om ce trebuia, legal, eliberat din ianuarie 2013.

Traiane, nici nu ştii cum o să se întoarcă toată povestea asta împotriva ta.

Adrian_Nastase (1)

8 thoughts on “Martirajul lui Năstase, să-i mulţumim lui Băsescu pentru asta”

 1. nu generaliza. martir il vor considera doar cainii usl. lumea rationala spera sa-l mai vada dupa gratii. insa cu usl la putere asta nu o sa se intample.
  ne ramane sa asteptam 4 ani)

 2. Din partea mea sa intre toti acolo, nu-i bai. Sa faca guverne din racoare in loc de guverne din umbra.

  Despre Nastase, mai usor cu martirajul, orice om cu mai mult de doi neuroni, unul nefunctional si unul in standby stie ca locul lui e la mititica. La-ntristare.

  Eu alta curiozitate am: isi va gasi iar locul in politica? Nu de alta, dar la ce gasca de infractori cultiva USL-ul nu cred ca mai conteaza inca unul :)

 3. Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a avut “foarte mult de pierdut” dupa ce l-a suspendat pe Traian Basescu. El a exclus o noua suspendare, intrucat pretul pe care Romania ar trebui sa-l plateasca ar fi foarte mare.

  Intr-un interviu acordat Adevarul, Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare, afrimand ca si-a “facut foarte mult rau” prin suspendarea lui Traian Basescu.

  “Mi-a facut foarte mult rau. Daca in 7 mai eram nu doar cel mai tanar premier socialist, dar si foarte bine conexat cu colegii mei europeni, dupa episodul din vara am avut foarte mult de pierdut. Am ramas si cu multe cicatrici”, a declarat Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *