Marketplace.Negociat.ro – calea sigură pentru ca produsele dumneavoastră să nu mai zacă pe raft

Deținerea unei afaceri mici și mijlocii vine cu o sumedenie de răspunderi, dar resortul fiecăreia este reprezentat de numărul de vânzări. Orice strategie, fie că este vorba de comunicare, publicitate ori marketing, are printre principalele obiective creșterea vânzărilor, lucru care reprezintă posibilitatea de a rezista pe piață, obținerea unui loc sigur printre principalii competitori și crearea unei imagini favorabile în ochii clienților. Condiția esențială pentru dezvoltarea oricărei afaceri constă în oferirea unor produse de calitate, care să satisfacă așteptările clienților și să transforme orice vânzător, producător într-un partener de nădejde.

În absența unui număr de vânzări corespunzător, orice afacere ajunge în pragul colapsului. Regretabil este că se prăbușesc idei de afaceri care ar putea devine un real ajutor pentru oameni, caracterizându-se prin noutate, creativitatea și latură practică, din cauza negăsirii unor unelte eficiente care să crească numărul de vânzări, iar mulțumirea clienților să funcționeze ca un cârlig care să atragă alte persoane spre acele produse. Dacă dețineți o afacere mică sau mijlocie, probabil vă gândiți constant la modalități felurite de a crește vânzările și a vă putea continua astfel activitatea. Poate că nu aveți vreme și nici resurse să experimentați și atunci vă trebuie o cale sigură și eficientă prin care să vă atingeți obiectivele.

Firmele cu tradiție care, de-a lungul anilor, s-au transformat în branduri recunoscute pentru anumite categorii de produse și servicii, investesc bugete însemnate și-și calculează fiecare pas, mizând atât pe puterea comunicării, cât și a marketingului. Uneltele magazinelor online și a rețelelor de socializare reprezintă un ajutor important. Folosirea lor adecvată, construirea unei strategii pe termen lung și elementul esențial al creativității pot reprezenta cheia succesului. Însă, pentru ca existența oricărei afaceri să se deruleze pe termen lung, trebuie avută, încă de la început, o privire cuprinzătoare asupra rolului acesteia, poziției pe care o poate ocupa printre competitori, avantajelor diferențiatoare pe care le are comparativ cu alte afaceri din aceeași nișă.

Odată clarificate aceste aspecte esențiale pentru orice idee de afacere, începe adevărata aventură care cere din ce în ce mai multă atenție, având în vedere multitudinea de oferte care există în jurul nostru. Milioane de produse zac pe rafturi, în depozite, producătorii ajung uneori în pragul colapsului pentru că nu reușesc să ajungă la potențialii clienți, deși investesc considerabil în comunicare și promovare. Costurile de externalizare pentru crearea unui magazin online propriu, întreținerea lui, dezvoltarea unei strategii viabile care să conducă spre creșterea vânzărilor sunt ridicate pentru firmele mici și mijlociii. De aceea există marketplace.negociat.ro, a cărui misiune este să se transforme în cel mai important și mai cuprinzător mediu propice pentru vânzători diverși care să poată să-și listeze cu ușurință produsele și acestea să ajungă la cumpărători.

Fie că afacerea dumneavoastră are deja un magazin online ori dimpotrivă, platforma pusă la dispoziție are o rată de conversie de 3.5%, toate comenzile fiind onorate, iar clienții sunt întotdeauna satisfăcuți, pentru că magazinul le pune la dispoziție produse din toate categoriile, la prețuri avantajoase. Într-un singur loc, ei pot găsi ce-și doresc, bucurându-se de promoții atrăgătoare, evitând alte magazine online de anvergură, folosind rute alternative și avantajoase. Dacă nu dețineți un magazin online și ultima perioadă, cu problemele inerente pandemiei, v-a creat probleme serioase, noi putem vinde pentru dumneavoastră, cu 10% comision fix. Prin intermediul platformei, veți avea vânzări sigure, atât pentru produsele din stocul online, cât și offline, astfel încât să nu pierdeți sume importante de bani și să irosiți loturi întregi de produse, din cauza vânzărilor scăzute.

Meritul înscrierii pe platformă constă în faptul că vă puteți bucura instant atât de seriozitatea acesteia, cât și de eficiența pentru care depunem eforturi constante, având grijă ca acest marketplace să devină un sprijin real pentru producători și importatori, un loc al vânzării directe, imediate, prin puterea sa de a atrage clienți și promisiunea unor produse calitative, la prețuri avantajoase. Comerțul online este o unealtă eficientă, importantă pentru orice afacere. Dacă nu dețineți un magazin online, o astfel de platformă este o scurtătură pe care o puteți lua în calcul. Cunoscând diverșii vânători care o folosesc, veți putea vedea rezultatele concrete, având mereu un control eficient al vânzărilor produselor pe care le prezentați clienților.

Dacă asemuiți afacerea pe care o dețineți, chiar dacă ea este la început, cu o mașină, magazinul online joacă rolul unui motor. O platformă care vizează creșterea vânzărilor, implementând măsuri constante de îmbunătățire a serviciilor oferite, diversificând și implementând strategii sustenabile, este un motor puternic care poate face diferența între o afacere de succes și una care se zbate să rămână pe linia de plutire. Indiferent de contextul pandemic, toate afacerile se dezvoltă cuprinzător când mediile offline și online conlucrează, reușind prin intermediul lor ca produsele să fie cunoscute, implicit și cumpărate, lucru esențial pentru ca orice afacere să se poată dezvolta și să nu se mulțumească doar cu o supraviețuire temporară.

Logo Marketplace. Negociat (cu link către site)

Prin intermediul listării cu costuri zero, puteți testa capacitatea platformei, urmărind creșterea vânzărilor și decizând, plecând de la argumente reale, dacă această colaborare este potrivită intereselor pe care le aveți. Veți reuși să vă vindeți produsele cu ușurință, știind că platforma este un intermediar între produs și client, economisind și banii pe care ar trebui să-i investiți în crearea unei magazin online și a unei strategii adecvate de comunicare. Pentru firmele mici și mijlocii, platforma reprezintă un mediu sigur și de ajutor, deoarece vânzătorii plătesc comisionul de 10% doar pentru produsele vândute, astfel încât nu sunteți amenințați de capcanele bugetelor mari care se pot investi pe alte canale, dar care să nu returneze nici un rezultat palpabil.

Chiar și în prezența unui magazin online propriu, platforma este doar un alt canal de vânzări care poate fi testat oricând fără nici un cost, cu investiții zero, dar cu posibilitatea asigurată de a crește vânzările și a obține un profit încurajator pentru desfășurarea activității. Nu există nicio limită pentru numărul de produse pe care îl încărcați în magazinul online, iar specialiștii avuți sunt mereu la dispoziția dumneavoastră, pentru a vă oferi informațiile necesare. Parteneriatul nostru va fi întotdeauna sub auspiciile încrederii, seriozității și rezultatelor reale, rezultatele pozitive fiind motorul nostru; atât platforma, cât și afacerea dumneavoastră își vor continua drumul cu puterea potrivită.

Pentru a face cunoștință cu serviciile oferite, dar și cu rezultatele obținute, negociat.ro este un spațiu al transparenței și al statisticilor clarificatoare, astfel încât să vă puteți informa cum se cuvine și să puteți să vă bucurați de beneficiile pe care acest marketplace le poate aduce afacerii dumneavoastră, prin intermediul milioanelor de potențiali cumpărători care o vizitează. Platforma vinde pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de drumul dezvoltării și succesului, crescând vizibil numărul vânzărilor și având resursele necesare pentru ideile pe care vă doriți să le aplicați! Să începem să vindem chiar de azi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *