Marketingdirect oferă soluții simple și sigure

Marketingdirect este un business ce oferă soluții practice și sigure celor care au nevoie pentru a-și mări afacerea.

De obicei, este multă trudă atunci când vine vorba de a obține date de contact și informații despre o altă firmă dar Marketingdirect aduce soluția viitorului tuturor firmelor. Aceștia se ocupă cu comercializarea bazelor de date ale firmelor din întreaga Românie.

Specializarea celor de la Marketingdirect constă în comercializarea de liste firme ce cuprinde toate datele necesare incluzând numere de telefon, adrese de e-mail, detalii despre cifra de afaceri și numarul angajatilor.

Cererea cea mai mare pe care Marketingdirect o primește de la clienții săi este lista firme Bucuresti, deoarece Capitala este Mecca business-ului românesc.

Acuratețea acestor liste este de peste 95 % iar, în cazul în care unele contacte sunt inexistente sau greșite, Marketingdirect își asumă în întregime responsabilitatea de a îndrepta lucrurile.

Prețurile sunt împarțite în funcție de cererea clientor și, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi o investiție inteligentă pentru firmele care cer ajutor serviciilor de la Marketingdirect.

Cu ajutorul serviciilor Marketingdirec, firma voastră poate să beneficieze de o creștere rapidă a cifrei de afaceri, deoarece contactele alese select sunt calea sigură spre success. Nu veți mai pierde timp încercând să adunați informații despre numeroasele firme din București sau de pe teriroriul Românei. Astfel veți economisi timp și bani pe cercetări care pot deveni disponibile doar printr-un click.

Toate bazele de date comercializate pe Marketingdirect sunt în format electronic, MS Excel sau Acces.

Datorită formatului electronic, utilizatorilor le este mult mai ușor să mute datele sau să le stocheze dintr-o unitate perferică în alta.

Business-ul viitorului este aici și interfața sa este Marketingdirect, o firmă care avut de la început aspirații mari pentru a ajuta persoanele care își încep propiul business dar și firmele mari care au nevoie de un update demn de 2018.

Recomand aceste servicii tuturor în special celor care doresc să dețină un business de acasă, modalitățile ingenioase de a căuta în bazele de date a diverselor firme dau rezultate garantate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p