Mărețe ode Pontacului iubit

Observ, cu o doză foarte mare de silă, cum curg odele către iubitul prim ministru pontac, cu ocazia unei vizite ce pare aproape privată și de relaxare, alături de prieteni dragi, precum cei de la Chevron, RMGC sau Ghiță Mureșan.

În acest timp, postacii lui Ponta s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie prin online, de dimineața până seara promovează tot ce zice micul Titulescu. Iar despre sondorii de serviciu, care mai au un pic și vor da că Ponta are cotă de încredere 200% și intenție de vot, la nivel de Teleorman, de peste 95%.

Of, Ponta, în ritmul în care îți construiești acest cult al personalității, cred că nu mai ai mult timp în politica de la noi.

victor-Ponta-Plagiat

6 thoughts on “Mărețe ode Pontacului iubit”

    1. @nevermind chiar ai nimerit-o cu febra. sunt in pioneze cu sanatatea :) sper sa mai apuc sa mai scriu doua, trei articole pe aici. Dar ti se pare ca e ceva maret in ceea ce a facut Ponta in SUA? Ceva care sa rascoleasca poporul? eu cred ca ar trebui sa revina cat mai repede, il asteapta niste saptamani tare grele.

  1. “Of, Ponta, în ritmul în care îți construiești acest cult al personalității, cred că nu mai ai mult timp în politica de la noi.”

    asa credeai si despre Basescu? ;)

  2. Chiar ai senzatia ca Ponta face ce vrea prin America aia ? Nu frate : acesta este programul punct cu punct pe care-i obligat sa-l urmeze ! Intrebare : oare ce dracu cauta Ponta-cul prin USA ? Si Marean Vanghelie a fost pe acolo { chiar si la Withe House } si ….parca nu-mi aduc aminte ca viata alora ce traiesc in sectorul 5 pe care-l pastoreste javra asta tziganeasca sa se fi schimbat in bine de atunci ! Si ca tot mi-adusei aminte : si Crin Antonescu a fost mai vara asta prin America ….. 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.