Mansarda, o alegere inspirata

Planurile noastre încă de când suntem mici, au pe listă să ne construim sau să ne cumpărăm o casă proprie în care să facem tot ce dorim. Adică să punem ce mobilă ne place, să zubgrăvim în culorile noastre preferate şi să fie într-o zonă care să ne placă. Toate aceste o să devină adevăruri dacă muncim şi trecem la fapte, nu să trăim în lumea viselor, pentru că o să rămânem pe acolo şi când o să ne trezim o să ne lovim de o realitate dură.

Acum deţinem un avantaj, atunci când vine vorba de găsirea unei case. Spun asta deoarece înainte pentru a-ţi găsi o casă era necesar să cauţi în ziare anunţurile de vânzare,să mergi să te interesezi cine vinde, mersul în vizită pentru inspecţie, ca mai apoi să fixaţi un preţ convenabil pentru ambele părţi.Acum nu mai este necesară atâta bătaie de cap, doar suntem în era tehnologiei,iar asta ne uşurează foarte mult.Acum doar deschidem un motor de căutare ,cuvintele cheie şi lăsăm internetul să îşi facă treaba. Aşa am făcut cunoştinţă cu site-ul mansardetopbucureşti.ro, unde este prezentat proiectul mansarde Lăcrămioarei,situat pe strada cu acelaşi nume în sitauată în sectorul 3 Bucureşti. Mare majoritate, atunci când auziţi de o casă cu mansardă vă gândiţi că tavanele şi pereţii nu sunt drepţi,ei bine aici o să aveţi o surpriză,deoarece aici tavanele sunt drepte.Majoritatea oamenilor nu sunt obijnuiţi cu o viziune excentrică, dorin ceva clasic,iar asta este de foarte mare ajutor celora care doresc un apartament la mansardă,dar să fie ceva simplu. Firma, ţinând cont de acest detaliu denotă o foarte mare seriozitate şi implicare în satisfacerea cerinţelor oamenilor şi asigurarea unui grad ridicat de confort.

Un apartament la mansardă este un loc foarte personalizat,deoarece pentru a ajunge în dormitor o să uracaţi pe o scară, iar asta nu vezi la toată lumea. O idee foarte interesantă, din punctul meu de vedere,jos te poţi uita la televizor,iară sus celălalt se poate odihni liniştit.

mansarda

Acum o să vă prezint apartamentele din acest proiect pentru a avea şi dumneavoastră o ideie clară asupra celor afirmate de mine mai sus. Apartamentele la mansardă din strada Lăcrămioarei deţun in partea de jos un living foarte spaţios unde vă puteţi primi musafirii,pe site sunt prezentate câteva modele în ceea ce priveşte aranjarea acestuia,dumneavoastră îl puteţi decora fix cum vă place dumneavoastră. Tot în partea de jos mai aveţi bucătăria şi o baie de serviciu,asta pentru a nu mai urca sus. Acum urmeă partea de sus, iar aici aveţi un dormitor foarte spaţios şi după cum spuneam mai devreme nu trebuie să vă faceţi problemă că este la mansardă şi vă trebuie mobilă la comandă după un anumit model care să încape, aici pereţii şi tavanul sunt drepţi, premiţându-vă să aduceţi ce mobilă vă place.Aici mai gaveţi şi o baie foarte spaţioasă unde vă puteţi relaxa după o zi mai stresantă la servici.

Materialele folosite în proiectul de pe strada Lăcrămioarei sunt dintre cele mai bune pintre care se numără cadre de beton armat pentru a conferii rezistenţă,BCA pentru construirea pereţilor, grinzi de lemn ignifuant, care intră şi în componeţa acoperişului împotriva incendiilor, a cariilor şi a cipercilor care după cum mulţi ştim ne poate afecta sănătatea.La cumpărarea apartamentelor la mansardă, aveţi două variante, prima să îl cumpăraţi cu dotările standard iar cea de-a doua să îl cumpăraţi la cheie.

În Bucureşti după cum toţi ştim este foarte mare agblomeraţie,iar zonele care nu sunt aşa abglomerate sunt din ce în ce mai căutate,strada Lăcrămioarei este un loc foarte bine ales de proiectanţi,pentru că vă poate oferii şi linişte, mai ales că blocul este şi izolat fonic. Mansardele chiar sunt un loc foarte frumos de amenajat ,dar trebuie şi o pregătire foarte bună pentru proiectarea unor blocuri unde să fie amenajate mansarde şi să fie plăcute de către clienţi. Marea majoritate a proceselor desfăşurate pe un şantier de lucru sunt din domeniul matematicii, fizicii şi chimiei. Fizicienilor ,deosrece totalitatea cţiunilor sunt lucruri mecanice, principii ale relativităţii etc. Pe şantierele proiectului Lăcrămioarei au fost îmbinte toate aceste principii ale fizicienilor , mai ales la izolarea fonică şi termică , în alegerea celor mai bune materiale testate din punct de vedere fizic. Meritele fizicienilor sunt de mare ajutor mai ales în construcţii, nu doar pentru alegerea celor mai bune metode de izolare,dar şi pentru legarea la curentul electric ,pentru că instalaţia se bagă prin pereţi .

În concluzie. Putem avea calitate de top, preț avantajos și durabilitate? Normal că da. Însă trebuie să știm unde să o căutăm. Deseori românii apelează la servicii slab cotate, ieftine și de proastă calitate. Mansardedetopbucuresti.ro oferă produse de top, fabricate din materiale prime de cea mai bună calitate și prelucrate cu cea mai nouă tehnologie pe care o avem. Eu cunosc un prieten care și-a dorit o nouă mansardă pentru casa lui. A vrut să-și facă o casă așa cum a vrut el și a apelat desigur, la servicii mai slab cotate. Însă să fim serioși,. nici eu și cel mai probabil, nici tu nu știai de serviciile oferite de Mansardedetopbucuresti.ro. A preferat să apeleze la servicii oferite la nivel local, iar dinainte i s-a spus că nu o să-l țină foarte mult, însă încâpățânat fiind, a apelat totuși la ei. Țin să spun că după aproximativ o lună, mansarda a început să-și piardă din luciu, iar în două luni, deja avea aspectul unui fier vechi. Din câte mi-a spus, ba chiar avusese și început de rugină. Așa că fac un apel la gândirea voastră. Apelați la servicii de top. Apelați la serviciile oferite de Mansardedetopbucuresti.ro și alege calitatea, durabilitatea și de ce nu, prețul avantajos. Vă invit să accesați site-ul și aștept în secțiunea de comentarii părerile voastre despre site, firma și produsele pe care le dețin pe raft. Tu ce ai comanda? Ce ți s-ar potrivi? Cum ți se pare raportul calitate-preț pe care Mansardedetopbucuresti.ro îl oferă? Tu ce alegi, calitatea sau prețul? Vă invit să dezbatem aceste subiecte în secțiunea de comentarii, pe FaceBook sau pe pagina oficială de blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.