Manipularea cu sânge

Am fost în Piaţa Universităţii. Am văzut oameni supăraţi pe viaţă, oameni care au ieşit în stradă să îşi strige durerea.

Marea majoritate sunt oameni trecuţi bine de tinereţe. Abia dacă se pot apleca să ridice o piatră, ce să mai zicem de o tentativă de aruncare.

Povestea cu violenţele de la Universitate este cusută cu aţă albă. Este cât se poate de evident că aceste elemente agresive sunt infiltrate la ore bine stabilite între manifestanţi şi la momentul potrivit lansează atacurile.

Cui foloseşte asta? Păi cel mai simplu răspuns: puterii. Băsescu, guvernul au acum toate argumentele posibile să declare stare de urgenţă şi să interzică orice manifestare publică.

Ce convenabil, nu?

4 thoughts on “Manipularea cu sânge”

  1. Pai asa este. Sa sti ca printre aia erau cel putin jumatate ” servicii” camuflate, asta ca sa nu mai vorbesc ca vreo trei erau tipi pe care ai cunosteam eu personal si stiam cam ce invart.Si stai linistit si sambata…au fost destule jigodii!Insa chiar incepand de azi nu mai ies. Pai ce mama dracului Bucurestiul are doar cateva mi de locuitori ? Dintre toti bucurestenii…doar aia cateva mii aveau suparari , numai astora nu le mai convine guvernarea lui Basescu -Boc ?Ai bag in pizda masii si voi sta si eu la televizor …ca n-are de ce-mi strica.Sa mai iasa si altii sa protesteze ca doar nu numai pentru mine am strigat de m-a luat dracu.

  2. Mai, starea de urgenta nu se poate declara pentru ca zece derbedei sparg geamuri in centru si 400 de jandaarmi stau si se uita la ei ca fecioara la cuc in loc sa le rupa oasele. E nevoie de mult mai mult de atit pentru asa ceva.

  3. @ Stefaneeee !!! De cate ori ti s-a intamplat sa vezi ca Basescu s-a inpiedicat de legi ?Am fost acolo incepand de sambata si….am vazut suficient incat sa-mi dau seama ca acolo era bagata si coada ” serviciilor” ca doar nu suntem toti tampiti incat sa nu ne prindem cand este vorba despre asa ceva.Iar ” serviciile” sint slugile preaplecate a chiorului de la Cotroceni. Astia nu asteapta decat un semn pentru a arata lumii ca de fapt ei ne permit sa traim …ca nu suntem de capul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *