Manichiura – accesoriul perfect pentru o ţinută în tendinţe

Probabil că deja ţi-ai pus la punct garderoba de primăvară-vara, însă mai sunt şi alte aspecte la care trebuie să te gândeşti, iar o manichiură impecabilă este unul dintre ele, aşa că îţi recomandăm să nu excluzi acest considerent atunci când vine vorba să “ieşi în lume”.
Modul cum arată unghiile tale poate să spună multe, inclusiv cât de mult te respecţi. O manichiură neîngrijită poate transmite că nu ai prea multă consideraţie faţă de propria persoană, de exemplu. O trusa completă pentru o mini-mani zilnică te poate scuti de problema cuticulelor crescute excesiv, inestetice. De abia după ce ţi-ai pilit corespunzător fiecare unghiuţă şi ai adus-o la dimensiunea potrivită, unghiile fiind simetrice pe cât posibil, poţi să iei în calcul şi vopsirea acestora în nuanţă de ojă preferată.

image
Dacă nu ştiai, culorile în tendinţe anul acesta sunt pastelurile, mai exact rozul-cuarţ şi tonurile de albastru-seren, pe care le poţi adopta cu uşurinţă şi integra în orice model, atunci când optezi, de pildă, pentru o manichiură semi-permanentă. Doamnele şi domnişoarele cu piele albă nu vor avea nici o problema în a încerca lacuri roz-cuarţ, iar mesajul transmis va fi unul de încredere, căldură magică şi optimism debordant. Mulţi stilişti propun modele cu dungi, dispuse orizontal, aceste modele punând în valoare mâinile tale, indiferent că porţi deja inele sau brăţări.

Nici măcar nu este neapărat să linieze toată suprafaţă unghiei, un sfert din ea fiind suficient, pentru a obţine un efect cromatic deosebit. Astfel, manichiură va deveni în sine accesoriul cel mai desăvârşit!
Un mic truc: în cazul în care ai optat pentru unghii semipermanente, după aplicarea ultimului strat de culoare, poţi sublinia intensitatea nuanţei, folosind topuri de sigilare unghii,care vor asigura mai multă durabilitate modelului de manichiură ales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *