Mandinga a pierdut meciul cu Froch, Bute cere rejucarea Eurovision

De azi noapte sunt pur şi simplu asaltat şi plictisit de mesajele de genul “să fim alături de Bute” “Pechea plânge” sau culmea proştilor: dedicaţia de la sport.ro “You will never walk alone”. Vorba cuiva, la ce bătaie a luat, logic că Bute nu avea cum să meargă singur, trebuiau cel puţin doi ca să îl sprijine.

De ani buni, oameni care chiar au ceva cu boxul, spun: Bute se bate doar cu moşi şi juniori, nu are curajul să se bată cu cineva din top 10. Şi s-a văzut asta azi noapte: primul meci cu cineva din top 10, Froch – o înfrângere umilitoare.

Sunt curios ce vor mai spune toţi care îl acuzau pe Doroftei că e invidios.

Şi ca să încheiem capitolul box, pentru mine, campioni adevăraţi sunt un Doroftei, un Vaştag…nu unul care nu a avut nicio problemă să lingă frunza Elenei Udrea dacă aşa e bine…

Cât despre Eurovision – a câştigat Suedia, cu o voce pe care au descoperit-o la varianta lor de “Suedia are talent”. Suedezi idioţi, habar nu aveţi de puterea lingurii îndoite a lui Gog. Singurele dăţi când am contat în competiţia asta a fost când am trimis nişte voci cu adevărat puternice: Selling şi Luminiţa Anghel. Chiar nu putem învăţa nimic din asta?

froch_bute_fightprc_203_15147900 mandinga-finala

Surse foto: realitatea.net şi ziare.com

4 thoughts on “Mandinga a pierdut meciul cu Froch, Bute cere rejucarea Eurovision”

  1. Ai spus exact cum trebuia spus! Ai pus punctul pe “i”.
    Deci tre sa fim realisti..!
    P.S. Ai uitat si de handbal.. si acolo am pierdut :)) Ne putem consola la tenis.. Acolo a fost bine !

    1. @bancul zilei ceea ce se intampla cu nationala de handbal este chiar ciudat..avem cea mai talentata generatie, zero rezultate.

  2. De ce-ti faci ” probleme ” ? Lucian Bute …oricum are dubla cetatenie : daca castiga ers CLAR o VICTORIE ROMANEASCA asa….este doar … ” o infrangere a unui sportiv canadian “! :satansmoking: Cat despre Eurovizion….Pai cu Mandinga ne prezentam noi ? Cu “prospatura” aia ?N-ai vazut ca au ” castigar ” si babutzele din Rusia ? Se ” poarta ” gerontofilia frate Iancule si-n plus de asta…nu-ti spusei { in afara de faptul ca Romania nu va fi pe podium } ca-i vorba despre un ” festival” politic ? De ce crezi ca NUMELE din muzica europeana , GREII din muzica europeana nici nu iau in seama acest ….”festival “? :whatever: Pentru ca se stie ca-i vorba despre o facatura politica si….de aia ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *