Majestate, ţara asta nu te merită !

Să o asculţi pe Roberta Anastase vorbind de legitimitatea Regelui de a vorbi în faţa Parlamentului…

Să îl auzi pe bufonul de Mircea Toader spunând că mai bine “îl chemăm pe Rege la un pahar de vin, de ce să mai facem şedinţă solemnă?”

Să asculţi toate astea Majestate, care eşti ISTORIE în viaţă, dar să iubeşti în continuare ţara asta mizerabilă, care nu te merită..e dovada că numai un Rege, legat pe veci de poporul său, poate rezista.

Dar, Majestate, crede-mă, nu te-aş condamna nicio clipă dacă ai alege să ne laşi în mizeria noastră şi să îţi trăieşti anii frumoşi pe care îi împlineşti, alături de o familie frumoasă ;i departe de o ţară sortită pieirii.

2872

9 thoughts on “Majestate, ţara asta nu te merită !”

  1. Nu putem sa ii spunem asta, Ionut, indiferent ce s-ar intampla. Regele Mihai s-a nascut, a fost educat, crescut si a fost incoronat ca Rege al tuturor romanilor. El intelege ceea ce noi nu putem intelege si cu misiunea asta trece prin viata si va trece si dincolo de ea.

  2. Sunt un mare adept al ideii de Monarhie dar dupa parerea mea Casa Regala a Romaniei a facut multe ca sa compromita aceasta idee si pe ea insasi. Ce regi a avut Romania? Ultimul rege al Romaniei a fost Ferdinand. Carol al II-lea a fost o gluma proasta, iar Mihai are mainile patate de sangele lui Antonescu. Un rege cu coloana vertebrala ar fi procedat probabil altfel, pentru a fi demn de respectul poporului sau. I s-a facut o mare nedreptate, sunt de acord, dar nu poporul i-a facut-o, ci cativa oameni carora chiar el le-a deschis usa. Asa ca nu m-as grabi sa-l venerez ca Rege.

  3. Cei doi limbrici portocalii urmează exemplul şefului lor.Cînd Băsescu l-a etichetat pe Mihai I cu cuvinte grele ca “trădător” şi “slugă la ruşi” ce să spună nişte nimeni ca Roberta Anastase sau Mircea Toader, pe faţa ultimului citindu-se permanentul efort de a trezi şi cel de-al doilea neuron aflat în tărtăcuţa-i cheală. Despre isprăvile şefului lor, materialul “Băsescu, mârlanul, nu suportă mitocanii” pe http://www.mirceahamza.com.

  4. Cu ce sa incep ? Cu Carol II care si-a vazut linistit de viata sa amoroasa lasand tara cu… stai sa ma gandesc… vreo 40 % din suprafata mai putin decat cand a primit-o? Sa nu ma iei cu “ce-ai fi facut tu in locul lui”. Eu sunt un om simplu, pe cand, asa cum ziceam, de la un rege se asteapta altceva daca se vrea demn de respectul poporului lui. Cu Mihai, care l-a dat pe Antonescu pe mana Comunistilor semnandu-i condamnarea la moarte? Pentru ce, pentru curajul de a spala rusinea din 1940? Si imi pare rau s-o zic, cand legionarii marsaluiau prin Bucuresti si cand se comiteau crime in numele statului (nu stiu in ce masura dovedite, dar cert e ca le cam platim astazi) Romania avea inca un rege. El unde era? Ii cam dau dreptate lui Base aici. Sa continui cu candidatura printului Paul la presedintie, adica practic recunoasterea pe veci ca monarhia nu mai are nicio sansa in tara asta? Crezi ca ajunge, ce zici?

    1. @Night-elf: fiecare are dreptul la propria sa opinie. Pentru mine Carol al II-lea nu mai face parte din istoria Casei Regale. Candidatura lui Radu, da, a fost o greseala, dar sa tinem cont ca Regele nu a fost de acord cu ea.

  5. Ionut,regele Mihai e un itelept! El poate ca aude comentariile unor, asa zisi “politicieni” dar cred ca nu le da nici un fel de importanta! Le ignora pentru ca sint… de ignorat! Insa,mai important, e faptul ca pe linga fiecare detractor al regelui, si a familiei regale, exista cel putin doi care il admira si il respecta! Regele, sint convins, simte,stie, ca o mare parte a poporului roman il iubeste, il respecta, si il doreste ca rege al Romaniei! Asta’i motivul pentru care el v’a ramine regele Romaniei pina la sfirsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *