Mai are vreun rost USL?

Şi lansez această întrebare cât se poate de serios.

Scopul politic pentru care aceasta alianţă politică a luat fiinţă a fost acela de a dărâma regimul Băsescu şi de a-l scoate de la Cotroceni pe cel mai nociv personaj politic al ultimilor 23 de ani.

În condiţiile în acest obiectiv nu a fost îndeplinit şi mai mult de atât, o parte importantă a alianţei, vorbim de PSD, se asociază din ce în ce mai mult cu Băsescu, ce rost mai are existenţa USL?

Ar fi mai bine pentru PNL ca această alianţă să fie denunţată acum?

usl

17 thoughts on “Mai are vreun rost USL?”

 1. Ioane, sa dea Dumnezeu sa mai tie sandramaua. Mai mult de 4-6 luni nu mai dau USl-ului. Dupa…Dumnezeu cu mila, noi cu sila, scarba si greata ca traseram ca fraieri!!! Aia e…mai fusei “cobe” odata, daca tinusi minte…

 2. acum te-ai trezit ?
  stai ca inca nici nu ai inceput sa gusti din consecintele acestei aliante.
  in ajunul “divortului” oficial o sa fie showul cel mare.

  E evident ca PNL nu mai are nici o sansa la prezidentiale.
  Insa cel putin mai exista o sansa de curatat reputatia dupa PSD, Becali, traseistii, dragostea mare intre PNL si Voiculescu cu Antelenele.

  Insa cu cat mai mult timp trece, cu atat credibilitatea liberalilor scade si da dovada de impotenta politica a PNL.

  sa vedem ce urmeaza.
  insa daca inainte acest show amuza, acum nu mai trezeste nimic decat tristete.

 3. Ionut, alianta asta nu a avot rost de la bun inceput, eu ti-am zis-o si atunci. Ti-am spus ca nu o sa dati jos lupu’ de mare (si nu l-ati dat jos) ca o sa va lucreze PSD-ul pe la spate (si va lucreaza) si ti-am mai spus eu niste chestii, care daca nu s-au intimplat inca se vor intimpla.

  Pina si ideea de alianta stinga-dreapta e ilogica si nu are sens si nici cum sa mearga.

  1. @stefan cum mare parte din ce ai spus se implineste, as vrea sa apelez la tine si pentru pariuri sportive :)) ) acum, serios, eu am banuit psdul de tradare inca dinainte de alegeri. dar nu ma asteptam sa fie asa de curve.

 4. @v-PNL va avea sanse la prezidentiale daca va stii sa exploateze deficitul de imagine in care se afla “Pontanacul”. Si PSD. Cele 7,4 milioane de suflete asteapta…si 3/4 din ele daca obtinem, Crin Antonescu va ajunge presedinte.Altfel…M R “Unguent” ti se pare in regula? Sau Nutzica Cotrocenista???

 5. Testul de fidelitate al PSD fata de propriul electorat se va da saptamina viitoare, cind socialistii au Congres. Daca il debarca pe tradatorul Ponta de la sefia partidului, ulterior inlocuindu-l si de la sefia guvernului, atunci PSD confirma ca e un partener serios in cadrul USL si ca tine cont de promisiunile facute electoratului. Daca nu il debarca si deci tradatorul Ponta ramine premier, atunci PSD demonstreaza ca a ramas acelasi continuator al FSN-ului si PNL trebuie sa se retraga din aceasta alianta devenita deja ultra-paguboasa pentru liberali si mai cu seama pentru destinul Romaniei.

 6. Iancule …parerea mea este ca USL-ul are rost pentru noi…prostimea , sa ne mai dea speranta pentru viitor insa { asa cum ai recunoscut si mataluta atunci cand s-a format aceasta ” alianta ” } rostul ei s-a cam dus pe Dambovita . Sa dea Dumnezeu sa ” ramana pana in 2014 ” asa cum spui tu insa….cred ca si Antonescu { implicit PNL] si Ponta { PSD-ul are un electorat stabil suficient de mare si disciplinat pentru asi permite asa ceva } vor pierde foarte mult la capitolul “incredere ” asa incat sansele lui Antonescu de a ajunge presedinte …le vad diminuate pana aproape de cota zero pana la alegeri . Sti cum spune Scriptura : ” Nu te poti amesteca in rahat ca ,vei mirosii si tu tot a rahat … nu a Channel 5 ” !

 7. Bai nene Ioane! Cum adica “alianţă politică a luat fiinţă a fost acela de a dărâma regimul Băsescu”? Nu s-a facut aceasta alinata pt aceasta tara sa mearga mai bine? Ma doare in cot cine conduce daca conduce bine! Acum inteleg de fapt ca de un an de zile nu avem masuri economice sanatoase si asumari pe masura. Acum inteleg ce se intampla cu Oltchi, Mittal, etc, etc!

  1. @frone am sa te dezamagesc..dar principalul scop al acestei alianta, pentru ca romanii sa traiasca bine, a fost scoaterea lui basescu din jocul politic. dar pisicul s-a razgandit.

 8. Mai Ionut! Cu ce deranjeaza Base in luarea deciziilor economice? Chiar nu inteleg! Cand iti eiri salariu scrie pe el ca Basescu ti l-a dat? Nu crezi ca ura asta absurda afecteaza absolut toti romanii?

Leave a Reply

Your email address will not be published.