Mai am un singur dor, femeia fără păr….pe picioare!

Ca să putem să analizăm în profunzime cutremurul ce a zguduit din temelii online-ul românesc, cel ce a descoperit că o femeie nu s-a mai epilat din septembrie pe picioare și este mândră de asta, se consideră puternică și feministă, trebuie să plecăm de la momentul inițial al apariției femeii în lume. Și avem două direcții:

– Dacă Dumnezeu a creat-o pe Eva din coasta lui Adam, este de așteptat ca, cel puțin atunci, perfecțiunea să fi însemnat fără păr. Altfel nu ar mai fi existat nevoia frunzelor care să acopere părțile intime, Adam și Eva s-ar fi folosit de părul lor lungi, viguros, prezent peste tot pe trupul lor.

– Dacă femeia este rezultatul evoluției constante a primatelor, este posibil ca ea să simtă, din când în când, nevoia de revenire în matca primatei primordiale și astfel să se bucure ca un copil la vedea fulgilor de nea când îi mai iese un fir de păr pe picioare și flutură a victorie.

Trecând peste acest aspect al primelor clipe în care femeia și părul au coexistat, de mii de ani, societatea umană a încercat să evolueze. Să descopere lucruri noi, cum ar fi îndepărtarea părului. Se știe că vechii egipteni se epilau cu scoici, că la romani era vorbă de un titlu nobiliar care te obliga să te epilezi, că Regina Elisabeta I a impus moda epilării totale a părului facial, inclusiv a sprâncenelor. Abia în 1940 apare primul epilator electric pentru femei iar din 1950 vorbim despre o acceptare generală a idee că femeia fără păr este mai frumoasă.

Și ajungem la punctul cel mai important. Cum te simți tu, ca femeie, în pielea ta? Te simți bine să ai o piele fină, ca de bebeluș, sau adori să vezi cum se întărește firul de păr de plăcere pe corp? În loc de mustața de lapte, adori puful fin ce crește cu fiecare zi și care te faci să chicotești ca un copil ce și-a primit jucăria preferată? Atunci nimeni nu te poate obliga să te epilezi, nimeni nu te poate judeca. Corpul tău, alegerea ta. Problema începe când faci din acest gest al tău un act de bravură și te consideri o eroină a feminismului, de parcă toate marile femei ale acestei lumi, care au luptat pentru ca femeia să ocupe locul ce i se cuvine în societate, să poată vota, să poată conduce,să poată decidă în legătură cu viitorul ei, de fapt nu voiau decât să le crească tufișul la subraț și feminismul se reduce la un singur slogan: ”femeii cât mai mult păr!”.

În fapt, ce este această nebunie a femeilor care aleg să nu se mai epileze, care aleg să promoveze: ”naturalul 100%”? Vorbim doar de o rotiță dintr-o întreagă luptă de schimbare a unor modele, tipare, care au funcționat. Femeia este frumoasă cu păr? Bineînțeles că nu. Este dizgrațioasă, stârnește nu dorință, nu drag, ci repulsie. De ce? Nu știu să spun, dar este un lucru dovedit. Poate o femeie care are mai mult păr pe picioare și pe față decât un bărbat să fie iubită de un alt bărbat? Probabil că da. De unul care s-a efeminat suficient încât să creadă că are ciclu.

Nu îmi plac ipocriții. Trăim după niște standarde. Nu mă refer la cele exagerate, mă refer la cele de bun simț. Care spun că femeia este femeie și bărbatul, bărbat. Iar atunci când mângâi o femeie, nu ți-ai dori să simți că a intrat Vasile în patul tău, la fel cum, tu, ca femeie, nu ți-ai dori ca după o partidă incredibilă de sex, în care nici măcar nu ți-a dăruit un orgasm, bărbatul de lângă tine să înceapă să plângă ca un copil.

Concluzia este una simplă. Lumea s-a tâmpit de tot. Este, dacă vreți, semnalul că ne apropiem de o extincție majoră și, să sperăm, de o evoluție a speciei. Până nu ne mai deosebim fir de păr de fir de păr.

Sursă foto: Alexandra Myth Facebook

2 thoughts on “Mai am un singur dor, femeia fără păr….pe picioare!”

  1. Al dracului mai esti Iancule : cum sti matalutza sa bagi cate o soparla de marketing ! AI dreptate : de aici pica gologanii caci , daca te lasi in baza PNL… faci foamea frate ! De pe la BOR… nu mai pica nimic nimic ? 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.