“Maestru” Ghilezan, mierea lui Onţanu şi postacii de doi bani

Tot visul onlineului românesc de a fi relevant în campania electorală a fost spulberat dintr-un cuvânt de “consultantul independent” Ghilezan, într-un interviu găzduit, unde altundeva, în oficiosul evz.

Dincolo de faptul că nu cred că ştie cineva cine este acest Ghilezan, amuzantă este partea cu “independenţa” lui.

Iată ce spune tocmai un prieten al lui Ghilezan, Bogdan Duca pe numele lui:

“Marius Ghilezan, Tomiţă Roman şi cu mine ne cunoaştem de ceva vreme şi ne uneşte ceva mai mult decât “ciorba” lui Cristi Popescu. Eu şi Toma Roman Jr. suntem chiar membri la PNL Sector 2.
Şi dacă mai ţin bine minte momentul (şi nu am cum să uit aşa de repede ce am discutat miercuri seara) Marius Ghilezan era certat de Cristi pentru că şi-a scăpat degetele în mierea de albine a pomenilor electorale ale lui Onţanu.”

Gurile rele spun că “maestru” Ghilezan se vinde ieftin:o excursie şi câteva cărţi…

Găsiţi discuţia integral aici.

Plus, o mostră de cât de bine s-ar integra Ghilezan în online, dacă i s-ar da şi lui şansa la un pişcot, un iaurt..ceva acolo.

430375_3058339092046_1070442706_2957865_1859424973_n

Pentru că până la urmă agramat este, ar linge oriunde e nevoie să lingă, coloană vertebrală mai puţin..deci Ghilezan are profil de A-lister..

6 thoughts on ““Maestru” Ghilezan, mierea lui Onţanu şi postacii de doi bani”

  1. Iancule…”maestre ” sau…maistre …se spunea …o data si la chelneri atunci cand fie doreai sa comanzi fie sa …faci plata pentru ” serviciile ” facute ! :satansmoking: Care-i diferenta intre ” aia ” si…” asta ” ? :satansmoking:

  2. Acest Ghilezan se dadea mare taranist si sustinator fervent al lui C.Antonescu.Cred ca el o fi asteptat ca Antonescu sa-i dea si lui de ros ceva iar cand n-a primit a inceput sa turbeze.A inceput sa-l acuze pe Crin de toate relele posibile dar si imposibile.

  3. Iancule…nu exista oportunist de…doi lei ! Poate de la 20. 000 de lei { in sus fireste } sau …roni cum preferi .Fireste ca nu cer ei…l-i se ofera sume din astea deoarece…aia care dau banii , :shake: nu se incurca cu…maruntis . :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *