Mai bine să fii Naciu Constantin Vladimir, decât pupător în fund de Boc

Am scris de multe ori că onlineul de la noi nu este decât, în mare parte, o adunătură de oameni fără caracter, fără demnitate, limbrici capabili să lingă orice, oricând, dacă asta le aduce şi lor ceva.

Au tot fost momente prin blogosfera şi twitterul de la noi, când, anumite campanii greţoase, au devenit ţinta miştourilor şi a caterincii. Asta pentru că, place unora sau nu, trăim într-o ţară în care, indiferent cât de rău le pare mizeriilor băsiste, avem dreptul la liberă exprimare. Care liberă exprimare poate conţine, uneori, şi un limbaj mai licenţios. Dacă te simţi minor, puritan sau virgină, poţi oricând filtra acest limbaj.

Weekendul ce tocmai se încheie, o mică adunătură de elite 2.0 au organizat unul din cele mai greţoase evenimente ale anului, #clujbreakcity , eveniment care a devenit centrul atenţiei în online, mai ales după ce pe acolo şi-a făcut apariţia şi câinele lui Băsescu, cel care răspunde la numele de Boc.

De la a trolla un eveniment penibil oricum, s-a ajuns la situaţia în care un personaj tare trist, Liviu Alexa pe numele lui, despre care puteţi citi mai multe aici, fost cacandidat de scară de blog la alegerile locale din Cluj, 2012, s-a gândit că face un bine omenirii dacă îl reclamă pe Naciu Constantin Vladimir, aka , @furtdecurent pe twitter, la Baroul Bucureşti, vina omului fiind cât se poate de simplă: prea ironic şi inteligent pentru pleaşca de proşti de pe la Cluj.

Nu mă ştiu de mult timp cu Naciu, Constantin sau Vladimir, abia dacă am băut 3 sau 4, dacă nu cumva 5 beri cu el într-o seară, plus ce ne mai înţepăm prin online, dar nu am nici cea mai mică problemă în a alege să fiu prieten cu unul ca el, decât să am pe lângă mine nisşte personaje cărora le miroase gura de la fundul lui Boc.

liviu-alexa-sunt-un-candidat-anti-sistem1353591558

9 thoughts on “Mai bine să fii Naciu Constantin Vladimir, decât pupător în fund de Boc”

 1. [..] “vina omului fiind cât se poate de simplă: prea ironic şi inteligent pentru pleaşca de proşti de pe la Cluj.”

  cu tot respectul, esti prost de puti.

  daca tu vezi injuraturile si limbajul de taranete puleanu din spatele tastaturii o dovada de inteligenta, atunci m-am lamurit.

  pacat ca iti dai cu parerea gratuit de niste situatii care nu te privesc si care nu iti fac cinste, in felul asta pierzi cititori.

  dar, deh, ce conteaza unul in plus sau in minus, este?

 2. si un mic disclaimer: nu citesc Liviu Alexa. nu imi place de om, nu sunt de acord cu multe din punctele lui de vedere.

  dar nea furt de curent asta a intrecut masura in multe situatii, singura diferenta fiind ca pe tine nu te-a luat la p…a si de aici si afectiunea fata de un om care vorbeste ca un jeg si culmea, e si avocat care ar trebui sa apere societatea de astfel de exemplare.

 3. @ hash

  Mi se rupe de toate personajele, ca si de poveste… ca tot o dam in disclaimere. Am si eu o intrebare: tu vorbesti serios sau faci un misto de care te prinzi doar tu? _Avocatii_ TREBUIE sa apere societatea de astfel de exemplare?!? Seriously?
  Mare e gradina si gardul mic sau… esti sportiv de performanta…

 4. Cum bai desteptule : este suficient sa bei cateva beri cu cineva ca apoi sa-i permiti sa te ” intepe ” fie si online ???? 8) Pai si Chinezu mi se pare a fi un tip suficient de …cult in cap , asa incat…ce te impiedica sa bei cateva beri si cu el ? Ti-e tarshe ca te va …”intepa ” ? 8)

 5. Pai numai datorita celor ca tine, Ionut Iancu, am ajuns sa avem un premier plagiator, un presedinte cu un limbaj aproape la fel de rau ca al acestui “avocat”, cu europarlamentari care ridica biserici dar injura ca la usa cortului, cu altii care ar omori orice alta rasa, etc etc.
  Hai sictir.

 6. Iancule ….” Ana ” si-o da seama ce iese din tastatura ei ? Etete al dracului …te-ai ajuns ?! Ai ajuns ” facator ” d e presedinti si de premieri ?! Felicitari si la mai mare Iancule , la mai mare !!!!!! Poate ca ,”iti vei amintii si de mine atunci cand…vei fi in imparatia Tatalui Tau ” ce zici frate Iancule !? Merit si eu macar atata lucru din partea ta avand in vedere fidelitatea cu care-ti urmaresc blogul ? Un post de Secretar de Stat ceva , sau macar 100 d e lei in plus la pensie …8)

 7. @ Marian

  Io nu vreau nicio functie, doar contracte

  @ Ionut

  Sa ma sari din schema si daca te duci in rai. Nu-mi plac paroasele credincioase si nici ipocrizia

  @ Ana

  Lasa-ma sa ghicesc. Tu nu te futi ever, faci doar dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p