M-am decis, îmi cumpăr casă!

Dacă este un aspect al întregii perioade de criză pe care a traversat-o și încă o mai traversează România și toate țările din jur care să îl putem considera ca fiind pozitiv, acela este cel legat de prețurile caselor și locuințelor. Acea bulă imensă care se crease artificial în anii 2008 – 2009, când prețurile unor apartamente ajunseseră la niște valori de nu știai dacă ai cumpărat un loc unde să stai sau un muzeu, acea bulă a dispărut și lucrurile au început să se așeze ușor în matca lor.

Acum asistăm la un fenomen invers, acela în care valoarea locuințelor scade mult sub realitate. Dar ăsta nu cred că este un fenomen care să ne îngrijoreze, cred că ar trebui să fie un semn că este momentul, pentru cei care își doresc să fie proprietari, să facă acea investiție. Cu prețurile de acum nu cred că ne vom mai întâlni mult timp. Mă uitam cu surprindere pe un site de anunțuri cum prețul unei case la roșu, cu o suprafață bună și cu toate utilitățile făcute nu trecea de 39.000 de euro. Asta în condițiile în care, cu doar puțini ani în urmă valoarea unui astfel de imobil se ducea și dincolo de o sută de mii de euro.

Avantajul unei case la roșu, sau a unui apartament în aceleași condiții, este că îți oferă libertate totală de amenajare interioară, de a face ca fiecare colț al casei tale să fie exact așa cum îți dorești, fără a mai fi nevoie să dai niște bani în plus pe înlăturarea urmelor unei amenajări anterioare. Și dacă dai o căutare pe google după ”firmă amenajări interioare” sau ”amenajări interioare București” sau ”amenajări interioare case”, rezolvi dintr-un singur click cam tot ce aveai nevoie.

Practic, atunci când îi chemi pe cei de la Macostore, te vei trezi la ușa ta cu cei mai buni rigipsari (între noi fie vorba, au cel mai bun gips carton). Și asta se va vedea și în calitatea finisajelor oferite de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p