Lumea ta așa cum o visezi!

Merg de atata timp prin Bucuresti si de curand vad la tot pasul, fie cand ma plimb pe jos, fie cand sunt in tramvai sau autobuz, niste bannere simpatice cu titlul Studio 20, cel mai bun studio de videochat din București.

Ma gandesc ca este vorba despre o firma locala de inregistrari sau un salon de beauty nou deschis in Bucuresti la care cu siguranta as merge si eu avand in vedere faptul ca prezentarea ii este atat de colorata si de captivanta pentru ochi.

Cand in sfarsit am incetinit si am citit cu atentie ceea ce scria de fapt pe un banner, mi-am dat seama ca toata aceasta reclama este facuta de fapt unui studio de videochat in care fetele se pot angaja sa devina modele daca sunt inteligente, tupeiste si deschise la minte. Avand in vedere ca aceste firme stralucitoare si bannere fata-verso fac atata publicitate acestei afaceri, privita oarecum cu ochi suspiciosi de catre multa lume, m-am gandit ca acest studio de videochat este 100% legal si ca totul se desfasoara acolo in cele mai bune conditii, dar si in siguranta. Altfel nici nu cred ca cei de acolo ar fi facut atat de transparenta oferta de munca pe care o au catre fetele interesate de bani frumosi.

Asa cum si eu sunt femeie, fata tanara de fapt, masteranda si cu timp suficient pentru activitati extracuriculare, am zis “let’s give it a try”, pentru a vedea cu ce se mananca aceasta afacere si cu ce pot iesi eu din ea. Pana la urma, ce am de pierdut daca voi merge la un interviu si voi fi sincera, astepand o aceeasi doza de sinceritate, bunavointa si transparenta si din partea lor de acolo? M-am programat la un interviu si cand am ajuns acolo am ramas surprinsa inca de la intrare.

Decorul, locul in sine, oamenii de acolo si caldura, dar si sociabilitatea cu care am fost intampinata, m-au captivat si din toate cele povestite de catre cea care mi-a luat interviul, nu am putut decat sa raman foarte placut impresionata si sa imi doresc pe loc sa raman acolo cu ele. Spun ele, pentru ca intreaga echipa de angajati acolo este formata din femei si fete, de toate varstele si cu experiente diferite de viata, care au ajuns in acelasi loc fie convinse si motivate de rude, fie de cunostinte, fie de vremurile grele prin care toata lumea trece.

image

Daca vrei si tu sa vezi cat este de sigura toata treaba si cat de motivanta poate fi aceasta oferta, poti accesa site-ul lor de prezentare, unde tuturor intrebarilor sau nelinistilor tale poti gasi raspuns iar daca nici ceea ce vei regasi acolo nu te va motiva suficient sa acorzi o sansa unui astfel de job, ai putea sa faci ce am facut si eu, sa mergi la ei direct si sa te lasi convinsa de beneficiile legate de transport, cazare, pachet salarial avantajos plus bonusuri si program de lucru flexibil.

Nimic din ceea ce vei afla de pe site sau direct din spusele managerilor nu te va descuraja sau te va face sa privesti in continuare videochatul ca pe ceva tabu, ci iti vei deschide mai tare mintea si ochii, si datorita prezentei tale de spirit, a jovialitatii si naturaletii, dar si a abilitatilor de cunoastere a limbilor straine vei reusi sa ajungi in scurt timp acolo unde de mult visai sa ajungi cu liceul sau cu facultatea. Poti face bani frumosi si poti prospera daca stii ce iti doresti si daca o viata buna si de lux pentru tine si pentru ai tai este ceea ce ti-ai dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.