Logica celor care nu se vaccinează

I-am avut lângă noi încă de la primele semne ale pandemiei. La început, ca noi toți, bagatelizând un pic ”acel punct roșu de pe harta Chinei” care părea atât de îndepărtat încât nu credeam vreodată că ne va putea afecta.

Apoi au venit, val după val, problemele pandemiei. Noi, cei din ”linia 1”, am început să ne punem probleme, să ne gândim la ceea ce ar putea fi făcut pentru a evita o tragedie națională de proporții. Am început să respectăm reguli, am acceptat restricțiile, am făcut din mască o prelungire a tot ceea ce suntem noi.

Cum au vrut să ne omoare Bill Gates,  Soros și Bugs Bunny!

Ne-am distanțat de toți cei dragi, am uitat pe unde ne mai sunt clădirile de birouri unde trăiam zi după zi. Am spus adio vacanțelor, ieșirilor în oraș.  Ne uitam la autorități, nu neapărat cu încredere, dar cu speranța că nu vor reuși să facă praf un sistem sanitar aflat oricum în colaps.

Ei, în schimb, au trecut în registrul celor care văd scenarii peste tot. Au început să propage peste tot informații false, să acuze că vor să ne omoare, pe rând: Bill Gates, Soros, Iohannis, Biden, Yoda, Bruce Lee, Donald Duck și liderul lor suprem, Bugs Bunny. Au început să ardă măștile, să refuze să mai respecte regulile și să vocifereze.

Și așa au rămas lucrurile până de curând. În timp ce noi ne număram morții, în timp ce ne rugam să ne scape cu viață cei dragi care s-au infectat, în timp ce eram mai precauți ca niciodată, ei încercau să semene haosul și boala printre noi.

Când a apărut această boală strigau cât îi țineau puterile: de ce nu există tratament?, după ce a apărut vaccinul concluzia a fost simplă: ”ne pun cipuri, ne marchează cu semnul Fiarei”. Sau, după câteva studii pe net, o nație întreagă de virusologi a tras concluzia: ”Tehnologia ARN ne modifică ADN-ul și ne readuce la stadiul de maimuțe”. De parcă, în cazul unora, mai era nevoie de asta.

Când libertatea nu e chiar libertate

Noi, cei despre care scriam la începutul materialului, ne-am văzut în continuare de drumul nostru. Ne-am protejat, i-am protejat pe cei dragi, ne-am vaccinat. Și acum ne pregătim să ne putem bucura de viață măcar pe aproape de ceea ce ne place să considerăm, ”normal”. Putem să ne îmbrățișăm cu cei dragi, să renunțăm la mască, să petrecem împreună, să mergem la piese de teatru, concerte, filme, meciuri. Merităm asta? Desigur! Nu pentru că am fi niște ”sclavi” recompensați de ”stăpâni”, ci pentru simplul fapt că suntem exact în acel moment pe care l-am așteptat și anticipat atunci când am acceptat că trebuie să facem și niște sacrificii, să acceptăm niște restricții. Pentru binele de acum a trebuit să trecem prin rău.

Iar ei, ei, cei care și-au clamat peste tot libertatea, sănătatea, protecția divină în fața virusului, originea dacă care, având la bază tunelurile secrete din Bucegi, oferă imunitate împotriva morții, vin acum și ne acuză de discriminare. Se plâng pe unde pot că sunt marginalizați, că devin o minoritate, că locul și rolul lor în această lume se reduce din ce în ce mai mult. Nici vorbă de așa ceva. Lucrurile sunt cu mult mai simple: voi v-ați avut doza de libertate, ați făcut ce-ați vrut cu ea. Sau, poate, asta da temă de gândire, libertatea de care credeați voi că aveți parte nu este chiar libertate?

8 thoughts on “Logica celor care nu se vaccinează”

 1. Iancule , jura-te pe Puricel { aia din Targoviste , ce locuieste in Branesti } ca , nu-i postare la comanda !!! Si , atunci cand vorbesti despre voi cei din linia I -a , despre cine vorbesti ? Cumva te-ai angajat la SMURD iar eu inca n-am aflat ? Ti-ai dat vreun doctoarat in virusologie iar eu nu stiu nimic de figura ? Nu-i mai sustzii trena lui IPF Daniel ? Pai eu , sincer sa fiu , parca nu l-am auzit pe Daniel decretand pentru turma ortodoxa : VACCINATI-VA ! Nu-i vorba ca , aia care si-au luat ” doza de libertate si-au facut ce-au vrut cu ea iar acum se plang de marginalizare ” n-ar avea dreptate . Insa in 2021 sa pretinzi , incalcand toate drepturile omului , ca TOTI oamenii sa fie vaccinati sau SA NU FIE DELOC { adica sa nu mai existe , presupunand ca-ti scapa intelesul } asta aduce fix a idee marxist-leninista …chestia aia cu ” cine nu e cu noi e impotriva noastra si…merita bagat la doi metri sub pamant . Marginalizare spui tu Ioane in postarea ta COMANDATA … CONTRA COST , dar eu spun direct DISCRIMINARE . Discriminare a fost inca de anul trecut iar acum , vedem ca…doar acea Stea a lui David mai lipseste sa le fie prinsa OBLIGATORIU pe vesmintele nevaccinatilor pentru ca cei vaccinati sa se poate ferii de ei iar ” organele abilitate ” sa-i poata aduna mai usor de pe starda si sa-i duca spre…Dachau la cuptoare . ” În timp ce noi ne număram morții, în timp ce ne rugam să ne scape cu viață cei dragi care s-au infectat, în timp ce eram mai precauți ca niciodată, ei încercau să semene haosul și boala printre noi. ” Care voi ? Doar ” voi ” v-ati numarat mortii ? Cati insi au fost bolnavi , infectati cu SRCOV 2 din familia ta ? Ti-am mai spus Iancule : mi-este dor de Ionut Iancu …ala care mai si gandea cu mintea din creierul sau din cap inainte sa scoata vreo prostie pe gura : ADU-L P’ALA INAPOI ! P.S. Peste niste ani , este foarte posibil sa-ti scot pe nas aceasta postare deci…pregateste-te sufleteste inca de-acum pentru” injuraturile ” de-atunci ! P.P.S. Pe bune …intre noi doi Ioane : cat incasezi din postarea asta de KAKAT ?

  1. @Marian Ca unul din oamenii care au fost alături de acest blog încă de la momentul apariției lui, știi că singurele articole plătite de aici au fost mereu advertorialele pe care le-am și marcat ca atare. În rest, îmi păstrez opinia pe care am spus-o în material și care îmi este confirmată și de ceea ce se întâmplă în lume. Dar îți respect și părerea ta contra.

   1. Iancule , nu face altceva : pune pe cineva din afara , o cunostiinta , o relatie oarecare ce nu te cunoaste cat de cat sa citeasca aceasta postare si…daca ala zice ca-i OK , atunci vei avea parte de scuze umile si SINCERE din partea mea sa fi sigur de asta . Pan atunci… ramane cum am stabilit frate ! P.S. O parte buna a avut totusi postarea : de foarte multe vreme n-ai mai avut { in afara de mine } atatia …” vizitatori ” . Ia-o si tu p’aia buna si vezi ce faci in continuare , pentru a reusii ca blogul tau sa aiva macar pe jumatate din cati comentatori avea in urma cu doar cativa ani si mai ales de aceeasi calitate . Nu ca te-ar interesa in mod deosebit traficul…


 2. Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism
  Profesorul Sucharit Bhakdi despre vaccinurile anti-covid: Recomand cu tărie oamenilor să nu își facă această injecție… DACĂ ÎI FACEȚI ACEST VACCIN COPILULUI VOSTRU, COMITEȚI O CRIMĂ!”
  Vreau sa-ti spun ca…asta-i d’al tau Iancule !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *