Living-ul nu este suficient de mare? Nici o problema! Iata cum il poti amenaja

Avand in vedere ca living-ul este una dintre cele mai importante camere dintr-o casa, decorarea acestei incaperi este o misiune destul de greu de realizat. Nu de alta insa nimeni nu isi doreste sa isi primeasca prietenii intr-un livin neatractiv din punct de vedere estetic. Problema amenajarii living-ului devine si mai complicata in momentul in care aceasta camera nu este atat de mare pe cat ne-am dori. Si totusi living-ul trebuie amenajat. Cum? Prin respectarea urmatoarelor sfaturi:

Mobilierul este componenta principala a unei case, iar mobilierul pentru living nu face rabat de la acest lucru. Avand in vedere acest lucru, alegerea mobilierului pentru living este primul pas pe care trebuie sa il faci pentru amenajarea acestei camere. Pentru ca aceasta camera este utilizata atat pentru intalnirile cu prietenii dar si pentru petrecerea timpului alaturi de familie, mobilierul trebuie sa fie in primul rand cat mai functional. Ce inseamna functionalitatea atunci cand vine vorba despre mobilierul pentru living? Adica sa iti ofere spatiul de depozitare de care ai nevoie si sa se incadreze cat mai bine in stilul living-ului. Mobila la comanda se potriveste cel mai bine acestei descrieri motiv pentru care recomand achizitionarea unui living la comanda deoarece vei avea parte doar de avantaje.

7298

Utilizarea plantelor naturale este un alt instrument foarte util atunci cand vine vorba despre decorarea living-ului. Prin intermediul plantelor nu doar ca vei avea un living cu un aer extrem de curat ci vei avea un living foarte elegant. Pentru a nu cadea in extrema cealalta, plantele utilizate in decorarea living-ului nu trebuie sa fie de talie mare si nici nu trebuie sa fie numeroase.

Culoarea in care sunt vopsiti peretii este un criteriu foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand amenajezi living-ul deoarece acest criteriu poate influenta extrem de mult atmosfera din cadrul acestei camere. Pentru ca atmosfera sa fie cat mai placuta dar si pentru a crea iluzia unui living mai mare decat este in realitate, se recomanda utilizarea culorilor vii, calde, care te indeamna la optimism si iti ofera o doza de liniste sufleteasca.

In concluzie, faptul ca ai un living mic din punct de vedere a dimensiunilor nu este din punctul meu de vedere o scuza pentru felul in care acesta arata deoarece si living-urile mici pot fi amenajate cu foarte mult bun gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *