Liga I se vede la UPC

Suntem deja în ultimele 2 săptămâni de Campionat Mondial. Unul care cu adevărat a fost spectaculos, cu goluri multe, cu faze controversate, penaltyuri neacordate de nu le mai știm numărul. Dar și cu goluri memorabile, despre care vom vorbi mult timp de acum încolo. Cu jucători care au dezamăgit și cu un Messi care pare capabil să își ducă echipa spre atât de mult doritul trofeu.

Dar Mondialul se duce. Și odată cu el, ne reîntoarcem și noi către fotbalul nostru cel de toate zilele. La meciurile pline de suspans, pasiune dintre Concordia Chiajna și Craiolguța, echipa cu iz de primărie a Craiovei. Poate să joace finala Mondialului Brazilia, Argentina, Franța și Germania în același timp, noi tot la Rapiduleț ne gândim și la cum joacă sau nu joacă el sezonul următor în prima ligă, în funcție de cum decid Duru și TAS:

Trebuie să recunoaștem că oricât de mult ne place să urmărim marile competiții internaționale, acolo unde am fost și noi obișnuiți să fim prezenți, există o relație greu de explicat, o pasiune bolnăvicioasă aș spune, între noi și fotbalul românesc. Cu toate personajele sale aparte.

Iar primul care a simțit lucrul acesta fost Mitică Dragomir. Cel care a făcut din vânzarea drepturilor de televizare o adevărată saga, una care l-a și dus, de altfel, în pușcărie pentru 24 de ore. Și astfel s-a ajuns la situația ca niște meciuri de fotbal din România să coste mai mult decât ar merita, în condițiile în care avem maxim 5-6 meciuri de fotbal adevărat pe sezon. Iar dintre ele, 2 sunt derbyurile Dinamo – Steaua.

image

Anul trecut, drepturile de televizare au fost la Digi. Și astfel, doar puțin peste 10% din populația României a avut acces la meciurile din campionat. Anul acesta, din fericire, drepturile au fost achiziționate de Look TV și meciurile se vor vedea la cel mai important operator de pe piața de cablu tv, UPC. Și dacă tot veți alege să aveți televiziune de la UPC, vă recomand și serviciile de internet, care vin și cu o ofertă de nerefuzat, alături de un microsoft office 365 și un antivirus. având astfel un pachet complet de servicii pentru cei care folosesc internetul.

Ca atare, nu ne mai rămâne decât să sperăm că sezonul care vine ne va oferi un fotbal pe măsura așteptărilor, cu niște echipe care să ne facă cinste și în afară, în competițiile care contează cu adevărat. Și cine știe, poate începem să avem și o națională de fotbal, să nu mai fim nevoiți să ținem cu alții la Mondiale și Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *