Licitezi și câștigi

De câte ori nu te-ai gând cu groază că ai atâtea lucruri de făcut într-o zi, că nu mai știi pe unde să scoți cămașa și să îi  mulțumești pe toți? Că ți-ai dori ca ziua să aibă 30 de ore și din astea 29 mai mult ca sigur ți le-ai fi dedicat jobului? Dacă mai e și luni, îți garantez că nici astrele nu vor fi de partea ta, toți știm că ziua de luni este cea mai tristă invenție a acestui univers.

Adaugă la scenariul acesta încă un grad de dificultate și gândește-te că fix în această zi ai de făcut și o serie de cumpărături urgente. Că e și ziua șefului, și aniversarea unui număr de ani de la căsătorie plus că vine și ziua copilului.

Și dă-i și pleacă la drum. București. Aglomerație. Faci 20 de minute până ieși din zona unde ai biroul. Și o ții tot așa cu aglomerația pe toată durata drumului, doar ești în capitală, nu ar trebui să fie o surpriză. Ajungi la primul mall, te crezi un norocos și te gândești că nu ar trebui să îți ia mai mult de 20 – 30 de minute să bifezi toate cumpărăturile și cadourile. Ghinionul tău, odată cu tine au ieșit fix în același mall alte câteva mii de persoane.

image

Și cele 20 – 30 de minute au devenit 2 – 3 ore, transformându-ți ziua într-un coșmar. Ei, acum hai să ne relaxăm un pic și să ne bem cafeaua, în timp ce eu îți prezint o modalitate prin care cu adevărat cumpărăturile de cadouri și orice alte lucruri necesare să devină o plăcere, ceva banal. Licitatie online este modul prin care, la doar un click distanță și cu un pic de ingeniozitate, poți avea orice cadou îți dorești. Și asta stând în fața calculatorului și evitând scenariul pe care ți l-am prezentat mai sus.

Cauți o vacanță la mare? Ai văzut un telefon ultimă generație și l-ai vrea, dar pe unde l-ai căutat, prețul lui este încă destul de piperat? Sau îți cauți doar niște căști performante, cu care să te relaxezi la birou? Ai nimerit fix la locul potrivit. Mi se pare extrem de ingenioasă ideea celor de la Takebid, este una care începe să prindă extrem de mult și în România și sunt sigur că vom mai auzi noutăți despre ei.

Acum nu ne rămâne decât să punem la punct lista de cumpărături și la luptă !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *