Licitaţie pentru Alexandra !

Dragilor, v-am povestit ieri despre draga mea prietenă, Alexandra Ivan, cea care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la sân.

Astăzi a făcut un body check complet şi, din fericire, cancerul încă nu a apucat să se răspândească în corp. Deci poate fi tratat local. Timpul devine marele duşman. Este nevoie să facem rost de bani pentru ca în maxim 3 săptămâni să o putem trimite la tratament, cel mai probabil la Paris.

Aşa cum am spus, până la finalul acestei săptămâni vom avea toate documentele, legate de diagnostic şi cele legate de oferta clinicii specializate, scanate şi le vom posta.

Între timp, donaţiile pot continua să fie făcute fie online, aici, unde am strâns deja în mai puţin de 24 de ore peste 1000 de lire sterline, sau direct în conturile de mai jos:

Banca Românească, sucursala Dimitrie Pompeiu, pe numele Alina Dorcea:

RON: RO11BRMA0999100057307208

EUR: RO11BRMA0999100057307305

GBP: RO11BRMA0999100057307402

Nu în ultimul rând, eu lansez o licitaţie pentru a o putea ajuta. Astfel, ofer 5 bannere in sidebar celor care vor oferi cele mai importante sume de bani pentru Alexandra. Durata de afişare a bannerelor este de 6 luni, iar pentru a beneficia de ele vă rog să trimiteţi pe adresa mea de mail: ionut.iancu@gmail.com dovada plăţii către unul din conturile de mai sus.

Dacă ştiţi şi voi prieteni care ar dori să participe la această licitaţie, vă rog, daţi share. Viaţa unui om poate fi salvata cu acest simplu gest !

2 thoughts on “Licitaţie pentru Alexandra !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *