Libertatea abia aşteaptă moartea lui Şerban Ionescu

Am spus-o de multe ori şi o voi face mereu: decăderea la care a ajuns media românească este inimaginabilă. Mă pregăteam să abordez subiectul ăsta din prisma asocierii salariilor pe care le primesc moderatori gen Simona Gherghe sau Măruţă şi mizeriile pe care le promovează.

Am urmărit siderat ieri câteva secvenţe din aceste emisiuni, unde personaj principal era o fiinţă retardată şi hidoasă, pe numele ei, Ioana Tufar.

Numai că azi, răsfoind un pic tabloidele pentru a vedea ce mai fac piţipoancele autohtone, am dat peste această pagină din Libertatea:

image Aşadar, cei de la Libertatea au pregătite necrologul lui Şerban Ionescu şi ca nişte dobitoci ce sunt, au scăpat drafturile pe site..

Să vă fie ruşine, mizerabililor !

One thought on “Libertatea abia aşteaptă moartea lui Şerban Ionescu”

  1. Aseara 31 oct. 2012,dobitocii de la antena 1 l-au adus in platou de la dracu-n praznic pe oligofrenul ala de care scria in clik si libertatea ca a fost prins ca a violat capra,cateaua si o iapa.Idiotii de moderatori a caror nume imi face greata,il intrebau ca niste cretini ce erau cum a procedat cand a violat capra si nebunul ala spunea ca nu-si mai aduce aminte.Nivelul de mizerie si prostie in care a ajuns toata mass-media,aflata in goana dupa rating si bani este gretos si puturos de-a dreptul.Stirile de la ora 5 ale dobitocilor de la protv,cu accidente,violuri si crime intregeste acest tablou al mizeriei umane din presa audio-vizuala din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *